Dosyanın bulunduğu konuma erişme izniniz

Japon Gülü
26-01-2011, 22:53   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

Dosyanın bulunduğu konuma erişme izniniz olmadığı için fotoğraf galerisi bu resmi açamıyor  
hatası alıyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü o fotoğraflar benim için çok önemliiii yardımlarınızı bekliyorummmm lütfennnnnnnnnnÜzgünÜzgünÜzgün
bilgisayarım acer aspire 6935T markalı
intel(R)core TM(2) Duo CPU T6400 özellikli 
ayrıca windows 7 işletim sistemi yüklü

coskunkolik
27-01-2011, 00:44   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
382 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

Pc de adam gibi çalışan kalite bir Antivirüs varmı, kaç kullanıcı var kaçı Administrator yetkisine sahip. O bahsettiğin resimler hangi klasörde ve hangi kullanıcıya ait. O klasörün paylaşım, güvenlik seçenekleri ve izinlerini kontrol ettinmi? Ayrıca Güvenli Mod da Admin olarak giriş yapıp o klasördeki resimleri açmayı denedinmi? Ekstra olarak fantastik bir yol daha: Pardus Live CD ile sistemi başlatıp resimleri açmayı denedinmi. Birkaç şey daha var ama uzun olur diye artık yazmayacağım.

Japon Gülü
27-01-2011, 20:00   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

Şöyle anlatayım ben bilgisayarımı yurtta bir kaç arkadaşa vermiştim birileri fanıyla beynini falan çıkartıp başka bir marka takmışlar bende servise gönderdiğimde öğrendim öyle olunca bende PC servise gönderdim PC yapıldı ama o resimlerim şimdi açılmıyo ve ben çok üzülüyorum çünkü fotolar benim için çok önemliydi
dediğinize gelince güvenlik seçeneklerine özelliklerden bakıyoruz değil mi oradan kullanıcı tam izin ver falan yaptım olmadı sonra güvenli modda açtım yine olmadı başka ne yapabilirim bir yardımcı olsanız çok sevinecem

coskunkolik
28-01-2011, 18:34   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
382 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

Bir önceki mesajımda belirttiğim son çözümü denemedin herhalde. Pardus Live CD ile sistemi aç ve ordan resimlerin bulunduğu klasöre gidip açmayı dene. Ayrıca o Win7 üstünde kaç tane admin yetkisine sahip kullanıcı var onuda yazmamışsın. Bir not daha eğer Win7 sürümün Pro veya Ultimate ise Bitlocker veri şifreleme özelliğini kullanarak resimlerin bulunduğu klasör şifrelenmişse o klasörü sahibi olan kullanıcıdan başka kimse açamaz.

viking20
31-01-2011, 00:31   |  #5  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

çözüm seçenekleri,
a)bilgisayarinizi Guvenli kipte acin ,
Acilmayan dosyanin uzerine sag tusla tıklayıp özelliklere girin sonra guvenlik yazan yere tikliyoruz orada ekle butonuna basin altta gelismis var oraya girin simdi bul butonuna tiklayin hangi kullaniciyi kullaniyorsaniz onu tamam diyerek ekleyin ben SYSTEM ve ADMINISTRATOR onlari ekledim daha sonra tamam diyerek pencereleri kapatin.
b)yaşadığınız sürücüye sağ tıklayıp, paylaşım/bu klasörü paylaş'ı seçin/izinleri tıklayıp "everyone" seçip alt kısımda "izin ver" yazan yerdeki bütün kutuları seçin. uygula ve tamam.
c)"Erişim Engellendi" Hata İletisi
http://support.microsoft.com/kb/810881/tr
http://windows.microsoft.com/tr- ... ng-files-or-folders
d)
ARAÇLAR
KLASÖR SEÇENEKELRI
GÖRÜNÜM sekmesınden
BASİT DOSYA PAYLAŞIMI ıişaretını kaldırınız 
 
 daha sonra o dosyalarına sağ tık
ÖZELLIKLER
GÜVENLIK 
oradan oturum hesabınıza YETKI lerı verekek deneyınız,
 
e)Denetim Masası>Performans ve bakım>Yönetimsel Araçlar>Bilgisayar Yönetimi>Disk Yönetimi Birde burdan yapmayı denermisin.eğer bundanda olmazsa.Bilgisayarını Güvenli kipte başlatarak dene.Erisemediginiz klasoru sag tiklayin - ozellikler - Guvenlik sekmesi - Gelismis - Sahibi sekmesi - Listede, kullanici adinizi tiklayin. Sahibi degistir onay kutusunu isaretleyin. Tamam'i tiklayin. Evet tiklayin. Klasor icin istediginiz izinleri bastan uygulayin. Artik o klasore erisim hakkiniz var.
f)ilk önce klasöre çift tıkladık. bir baktıkki hata veriyor.
işte bu durumda klasöre sağ clik yapıp özelliklerine girin. Güvenlik sekmesine geçin. Size bir uyarı verecek
EKLEME: Eğer sağ klik özellikler dediğimizde güvenlik sekmesi çıkmıyorsa şu yolu uygulayın:
en üstteki menüden araçlar – klasör seçeneklerine gelin. görünüm tabına geçin. aşağıdaki seçeneklerden basit dosya paylaşımını kullan (önerilen) yazan yerin yanındaki kutucuktaki işareti kaldırın ve hepsine ok. deyin. artık güvenlik sekmesi çıkacaktır. (Home editionlarda bu olay varmı bilmiyorum hiç home edition kullanmadım) bu hatada diyorki güvenlik ayarlarını görüntülemek yada değiştirmek için yetkiniz yok diyor. fakat sahiplik seçeneklerinden dosyayı kendi üzerinize alabilirsiniz diyor. e tabiki bizde öyle yapacağız. tamam dedik ve gelişmiş e tıkladık. gelişmişten sonra sahiplik (owner) sekmesine geçtik ve aşağıdaki gibi bir ekran geldi karşımıza burdan kullanıcı adınızı seçiyor ve alttaki kutucuğu işaretliyoruz ve tamam diyoruz. bize bir uyarı veriyor onada tamam diyoruz ve en sonunda dosyalarımıza ulaşıyoruz.

Son Düzenleme: viking20 ~ 31 Ocak 2011 03:21
Japon Gülü
05-02-2011, 19:41   |  #6  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

dediğiniz yöntemi uyguladım ama yine açılmadı benim fotolar neyse napalım kısmet açılmıyo işte  yardımınız için teşekkürler