bir dosyayı D:'ye kaydedersem programı kullanırken herhangi bir hata çıkar mı?
Dosyayı D:'ye kaydedersem...
Hayır hata falan çıkmaz. Mesela ben programları ve oyunları hep D sürücüsüne kaydederim. Hiçbir sorunla da karşılaşmadım şimdiye kadar.
Bir sorun çıkmaz aksine iyi olur.
Ama tek kötü yanı mesela C'ye format atacaksın programların birçoğunu kullanamazsın ama dosyaları kalır.
Bir sorun çıkmaz aksine iyi olur.Evet yaa. Haklısın son_goku.. Kurulan programlar D ye yüklense bile system 32 ye birşeyler atıyor heralde ondan öyle oluyor. Çok yaşadım ben o durumu. Hep C ye atardım formatı. D ye dokunmazdım. Geçen iki sürücüyü de formatladım. Bilgisayar yudum yağ içmiş gibi hafif :D Bu konuya değindiğin iyi oldu.Ama tek kötü yanı mesela C'ye format atacaksın programların birçoğunu kullanamazsın ama dosyaları kalır.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (228087) ~ 28 Mayıs 2012 17:39
Her programın system32 de dll dosyaları vardır. o dll ler programları çalıştıran temel dosyalardır. sen eğer format attıktan sonrada hatasız kullanmak istersen oradaki dosyalarıda geçici bir dosya yaparsın d ye, formattan sonra tekrar c ye atarsın çalışır. Bağzı programlarda ise hatada yazıyor bağzılarında yazmıyor. yazıyorsa şanslısınızdır dllfiles.com giibi birsürü site var oradan indirebiilrsiniz gerekli olan dll dosyalarını. Genelde oyunların dll isimleri d3dx9_41.dll gibidir...
Bir sorun çıkmaz aksine iyi olur.Öncelikle konuya cevap veren herkese teşekkürler.Ama tek kötü yanı mesela C'ye format atacaksın programların birçoğunu kullanamazsın ama dosyaları kalır.
Silebilirsin. Tek sorunu C'ye format atınca D'de o dosyaları sileceksin başka bir zararı yok. Ama bence C'de kapasite yüksekse C'ye kurmak.