Merhabalar Chip online forumcuları, aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumu öncelikle belirtmek isterim ancak keşke daha iyi bir sebeple gelseydim. Belki saçma gelecek ama ben avast'ı ilk kez kullanıyorum ve pc'm de hortkulukavcısı diye bir sitenin forumuna girdikten sonra downloader js: ... tarzında bir trojan buldu! ben de önce karantina dedim olmadı ama sil dediğimde oldu fakat pc'min güvenliğinden hala şüphe duyuyorum. sizce şüphemde şaçmalıyor muyum :D ? (Belirteyim pcye daha 2/3 hafta önce format atılmıştı güyâ..)
Sevgiler,
Justyne
DOWLOADER JS bişe bişe diye bir virüs buldum.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Son Düzenleme: Justyne ~ 11 Ağustos 2009 10:43
http://www.kaspersky.com.tr/virusscanner.htm online tarat arkadaşım ve avastı sil eset smart security yukle makınenı kasmazsa kıs yukle :)
OP Taze Üye
4 mesaj
Tamam bir ara denerim yalnız merakım hala geçmedi :D acaba silinmesine rağmen pcde virüs olabilir mi? karantina dedim olmadı sil dedim hiç bişe olmadı ama virüs alarmı da sonlandı. silmiştir ama ben çok meraktayım bir de o hortkuluk avcısı adlı sitede mi bir sorun var diye birisi bakabilir mi acaba? bu arada tekrardan teşekkür ederim hortlak100 .. bir de o kaspersky paralı mı??
Sevgilerimle
Son Düzenleme: Justyne ~ 11 Ağustos 2009 10:52
OP Taze Üye
4 mesaj
You need to install Java version 1.5 or later to run Kaspersky Online Scanner 7.0.
diyor?? başka bir çözüm yolu gerekiyor :D