Torrent'ten yada filesonic, wupload gibi sitelerden free indirme yaptığımda en fazla hız 255kb/s oluyor. Daha yukarı çıkmıyor. Sağ alttaki ağ bağlantısı işaretine gelince hız: 100.0 Mbps yazıyor. TTNet kullanıyorum. Down hızını arttırmak için ne yapmalıyım?
Down Hızım Max. 255Kbs. Normal mi?
100mbps herkesde yazıyor :) ttnet çok hızlı ya :) wupload gibi sitelerde hızı premium kullanarak arırabilirsin torrenttede torrenttin kaynağı ve server'ı filan önemli kaynak fazla server boşsa hızlı olur biraz daa ama ne demişler ttnet'liysen herşey mümkün :D
mesela indirme hızın 50mb/sn (amaan :D) wupload ı açtın 2 seçenek var premium ile indir ve ücretsiz indir. ücretsiz indir dersen en fazla 1mb ile indiribilirsin hızın ne olursa olsun (değer farklıdır salladım :D) ama premium dersen kendi indirme hızın ile indirirsin
premium'ları bedavaya kullanabiilirsin böyle şeyler demek yasak ama link filan vermiorum görüldüğü üzere :)
yapçağın iş güncel premiumlarla indirme yapmak (hala link vermiorum :D ) facebook'da arat bulursun (hala link vermeden yazımı bitirdim ve 100%100 yasal olarak kaçak oyun indirmeyi anlattım :)
premium'ları bedavaya kullanabiilirsin böyle şeyler demek yasak ama link filan vermiorum görüldüğü üzere :)adam yasal çalışıyo :D
yapçağın iş güncel premiumlarla indirme yapmak (hala link vermiorum :D ) facebook'da arat bulursun (hala link vermeden yazımı bitirdim ve 100%100 yasal olarak kaçak oyun indirmeyi anlattım :)