Iyi forumlar herkese windows 7 ultimate 64 Bit kullanıyorum
Ben pc de olmadığım zaman pcye internet üzerinden hiç birşey indirilmesini istemiyorum, bunu nasıl engellerim ?
Iyi forumlar herkese windows 7 ultimate 64 Bit kullanıyorum
Ben pc de olmadığım zaman pcye internet üzerinden hiç birşey indirilmesini istemiyorum, bunu nasıl engellerim ?
onu kullanmıyorum windows da birşey yapamaz mıyız ?
Görev zamanlayıcıdan yapma imkanınız olabilir O tür engellemelerle ilgili olmadığımdan pek yardımcı olamıcam.Windows üzerinde Dediğim yöntemle veya indiren programların portunu güvenlik duvarından engelleyebilirsin veya Modeminizde Program veya tarayıcıları engelleyip girmelerini engelleyebilirsin destekliyorsa.Eğer tarayıcı açıp bişey indirmesin diyorsan o yine zor windows üzerinden çünkü tarayıcıya girdiği an internet harcanması gerekir.
Bakalım bir.. belki yapabilecek çıkar karşımıza
Iyi forumlar herkese windows 7 ultimate 64 Bit kullanıyorumYapman gerekenleri adım adım yazıyorum şimdi buraya.Ben pc de olmadığım zaman pcye internet üzerinden hiç birşey indirilmesini istemiyorum, bunu nasıl engellerim ?
Bu işlemler XP Service Pack 2 ve IE 7 üzerinde çalışmaktadır.
Ben windows 7 kullanıyorum ve şu anda Windows7'ye göre olanları anlatacağım...
Başlattan çalıştırma ve arama çubuğuna MMC yaz.
Şimdi de Ctrl + M tuşlarına aynı anda bas. Karşına çıkan ekrandan; Group Policy Objects'e tıkla ve ortadaki Ekle tuşuna bas. Finish'e tıkla ve ardından Tamam'ı tıkla.
Karşına çıkan group policy ekranında bu noktaya gel ve Allow File Downloads bölümüne çift tıkla.
Karşına çıkan ekrandan: Enable ya da aktif seçeneğine tıkla. Aşağıda çıkan menüden de disable'yi seç.
Apply de ve MMC konsolunu kaydetmeden kapat.
Tekrar başlat'tan CMD aç Karşına çıkan konsolda cd c:\windows\system32 yaz ve enter'a bas şimdi ekran şu şekilde olmalı. C:\Windows\System32\>
Şimdi de oraya gpupdate.exe /force komutunu yaz ve enter'a tıkla
yaptığın değişiklikler yeniden başlatmadan etkin hale geçecektir.
İnternet explorer'a git, herhangi birşeyi kaydetmeyi dene. Bu işlem sadece HTML üzerinde görüntülenemeyecek dosya uzantıları için geçerlidir. JPG, Gif, HTML kaydedebilirsin ama rar, exe vs. kaydettirmeyecektir.
--Alıntıdır-- "http://forum.paticik.com/read.php?6,5310395"
İnternet Explorer'den aç. Çünkü Başka tarayıcıdan açılamıyor Aşağıda verdiğim sitede modeminin numarası neyse 192.168.1.1 gibi numarayı gir şifresini isteyecektir.Modeminin şifresini yaz site gibi bir yer çıkacak arayüz ayarları gibi veya seninkinde farklı olabilir orada xxxxmyttnet gibi bir şey çıkacak orayı kafana göre değiştir.Kimse internete giremeyecektir.
Bu sitede şifreler yazıyor :http://www.adslteknikservis.com/ ... fa=adsl_modem_sifre buradan bakıp yaz.