Arkadaşlar 2048 Adsl bağlantım olmasına rağmen indirme hızım 50 kb/s yi pek geçmiyor özellikle Cryptload ile rapidden download yaptığımda 20'lerde geziniyor en son iki gün önce virüs taraması yaptım indirdiğim dosyalarda da virüs yok sorun ne olabilir? Speedtest den yaptığım testlerde 1.27 mgbt görünüyor oysaki indirme hızım.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Download Hızı Düştü
- hız düşmeleri bazen olabilir.bunun sebebi telekomdur.hatlardaki bir arıza, bakım vs. hızı düşürebilir.bunun için telekoma basvurun.
- ama bazen bu server dan kaynaklabilir. rapid hızınızı bilerek kesiyordur. ( premium alın diye)
birde microsoft.com gibi iyi serverda deneyin.
rapidshare zaten hızı düşürdü. şuan ben 20 kbyle indiriyorum gün içerisinde değişiyor hız.
Hız düşmesi uzun süreli olmadıkça normaldir ne olursa veriler kablo ile geliyor hızın düşmesine hava durumu yıldırımlı yağmurlar gibi birçok etken neden olabilir veya telefon hattındaki nemlenme rapid kullanım yoğunluğuna göre hızı dürebiliyor yani rapidden kaynaklı hızım düştü diye endişe etmenize gerek yok.
indirme yöneticisi bir programla denedinizmi hiç 1024 bağlantım var rapidden free olarak 50kb ile indirebiliyorum yani normal hız ile...
tabi bu aralar ttnet'in bir problemi var sanırım internet felç durumda...
Arkadaşlar teşekkür ederim sanırsam hatlardan kaynaklanan bi kaç günlük bir sorundu bugün her şey normal görünüyor download yaparken bi sıkıntı çekmiyorum rapid de düzeldi:D