Direkt Link : http://files.freedownloadmanager.org/fdminst.exe
İndiripte Deneyen Arkadaşlar Yorum Yaparlarsa Seviniriz.İşe Yarıyor mu ?
Direkt Link : http://files.freedownloadmanager.org/fdminst.exe
İndiripte Deneyen Arkadaşlar Yorum Yaparlarsa Seviniriz.İşe Yarıyor mu ?
bu programları hiç anlayamadım.Bunlar rapidshareden indirirken galiba etki etmiyor.gigaget dap gibi
Baripbu programları hiç anlayamadım.Bunlar rapidshareden indirirken galiba etki etmiyor.gigaget dapValla Anlamadım Ki Ne Demek İstediğini ??
arkadaşım bn zaten bu programı kullanıodum yani %600 falan deil yalan onlar ama biraz daha hızlı olduğunu soyleyebilirim ama en guzel tarafıda durdurup devam etme kolaylığı(fakat rapidden indirirken bnde kullanamıorum)
bencede %600 filan ne yahu bu nitromu taktırıoz
karabelabencede %600 filan ne yahu bu nitromu taktırı
bn kullanıom fdm yi %600 fln deil ama hızlı olduunu söyleyeblrm 5 kat kdr fln güzel program:)
Bağlantı hızından daha yüksek hızla indirmez tabii..Ancak bu proğramların en güzel özelliği herhangi bir nedenle bağlantı kesildiğnide daha sonra herhangi bir zamanda tekrar indirmeye devam edilebilir..
Diyelimki 100 mb lık bir dosya indiriyoruz.99 mb indirdi..elektirik gitti..ne olacak ...sövüp sayıp yeniden indirmeye başlayacaz.. ama bu proğramları kullandığımızda kaldığı yerden daha sonra devam edebiliyoruz..
Birde bu proğramlar dosyayı indirirken birden fazla bağlantı kullandığı için daha hızlı indirebiliyor..ancak rapid gibi sitelerde çalışmayabiliyor..
Bunun dışında örneğin bir sayfada 10 tane içerik indireceksiniz..hepsi için teker teker işlem yapmak yerine hepsini indir diyorsunuz ve indireceklerinizi seciyooorusunz... tümü inmeye başlıyor....
Bu özelliklerin neden tarayıcılarda olmaadığını hala anlayamıyorum.
rapid için internet download manager kullanın.işinizi görür.
Aklınız mantığınız alıyor mu ya, %600 nedir... Senin bağlantın bellidir, 1024 ise yapacağın indirmeler 100 KB civarıdır. %600 artması demek benim 1024lük bağlatımın 7168 lik çalışması demektir ki Türktelekom 4Mbit bağlantı veriyor üstü yok :D :D :D
İnsan atar da birazcık destekli atar :)
caizaerAklınız mantığınız alıyor mu ya, %600 nedir... Senin bağlantın bellidir, 1024 ise yapacağın indirmeler 100 KB civarıdır. %600 artması demek benim 1024lük bağlatımın 7168 lik çalışması demektir ki Türktelekom 4Mbit bağlantı veriyor üstü yok :D :D :Dilgi çekmek için böyle abartılı rakamlar verilebilir, mübahtır :Dİnsan atar da birazcık destekli atar :)