Download koleksiyonu için başlangıç kiti

CHIP Online
23-11-2009, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

İnternetin sunduğu kaynaklar çok geniş; ama aradığınızı bulmak için doğru araçları kullanmanız şart.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/down ... gic-kiti_15483.html

Veri-benzin-istasyonundan faydalanma vakti geldi; hem de tamamen ücretsiz. Önerdiğimiz araçlarla web'deki tüm verileri direkt bilgisayarınıza çekeceksiniz. Hızlı, kolay ve tamamen legal.

İnternet her türlü dosya tipi için bir depo gibi: Güncel şarkılar, nefes kesici sinema hitleri veya en iyi oyun demoları. Sorun: Veriler internete dağınık biçimde yerleştiriliyor ve bulmak pek de kolay değil. Ayrıca kullanıcıların çoğu istedikleri dosyalara erişmek için yasal sınırları geçmek istemiyor.

Genellikle istenilen içeriğe ulaşmak için basit bir araç yeterli. Müzik, fotoğraf, video, oyun veya bir web sitesinin tamamı... Neredeyse her şey tek bir tıklamayla bilgisayara indirilebiliyor.

Bu makalede neredeyse her dosya formatı için uygun indirme programlarını tanıttık. Elbette nasıl indirebileceğinizi adım adım anlattık. Depoyu full'lemede iyi eğlenceler!

Tüm konu: Download koleksiyonu için başlangıç kiti

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin önereceğiniz yazılımlar...

ilginch
23-11-2009, 01:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,635 mesaj

pdf         : Foxit Reader
converter: Format Factory

world_pc
26-11-2009, 22:13   |  #3  
world_pc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,357 mesaj
Alıntı: urkatat  
pdf         : Foxit Reader
converter: Format
Bencede...

madgenius
03-12-2009, 13:41   |  #4  
Taze Üye
3 mesaj

Benim Anlamadığım konu 
"Sınırsız müzik: Hit şarkıları legal yoldan indirme"
yani ben bu Lastfm sitesinden mp3 olarak Kayıt yaptığımda benim mp3 lerim yasal mı oluyo

yalcinkurt
03-12-2009, 13:44   |  #5  
yalcinkurt avatarı
Yıllanmış Üye
1,580 mesaj

Video, mp3, flash eklentiler için küçük fakat bir o kadar da dahi olan Mozilla Firefox eklentisi: Download Helper yeter de artar bile.