Arkadaşlar download manager dan need for speed hot pursuit i indirdim. Windows 7 işletim sistemi olan laptop uma kuracağım ancak format atmam gerekirse tekrar oyunu yükleyebilmek için (tekrar indirmemek için) dvd ye çekmek istiyorum. Bu işlemi doğru olarak nasıl yapabilirim? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Download manager
Korsan değil. satın aldığım key ile indiriyorum....
Korsan değil. satın aldığım key ile indiriyorum....
Sanıyorum crack işlemi ile ilgili bir hata yok ortada. Ya da "Nasıl crack'lerim" diye bir soru yok. Haliyle konuyu kilitlemek için görünen bir sebep de yok.
Devam edebilirsiniz. Konu izlemede.
Yok crack işlemi yok. Key i satın aldım kendi sitesinden legal olarak indiriyorum. Gerekirse tekrar indiririm ama 7.8 gb gibi bir boyutu var. Hem indirmek zaman alıyor hem de kotam açısından sorun oluyor. O nedenle dvd ye kopyasını alıp tekrar indirmekten kurtulmak istiyorum. Çok acemi olduğum için bu işlemi tam bilmiyorum. Şimdi boyut büyük olduğu için iki dvd ye kopyalayabilirim. Yüklerken bu sorun olmaz mı? Bir de set up ı kopyalayacağım dvd ye değil mi? Yani oyunu kurmadan önce...
Bir de bu manager back up dosyası oluşturursa (ki oluşturu diye umuyorum) bilgisayarda nereye atar dosyaları genelde?