merhabalar.Bu hafta içinde bilgisayarıma tam 3 kez format attım.internete giriyorum sayfaları dolaşıyorum.Fakat internetten herhangi bir download yapamıyorum.Mesela herhangi bir program indiremiyorum.Ayrıca çok tuhaf ama bilgisayarımı güncelleyemiyorum.Bu durum yaklaşık 1 haftadır böyle.Daha önce hiç böyle şeylerle karşılaşmamıştım.neden oluyor acaba? eğer mümkünse e mail adresime de gönderirmisiniz bu sorunumun cevabını? ilgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
download olmuyor
download edemion mu Orbit programını yükle belki çözülür güncellemede olması lazım ayarlardan otomatik güncellemeyi aç oda olmassa microsoftun sitesinden yükleye bilirsin
...bence yeniden onar.,başlat/çalıştır/sfc/boşluk/scannow yaz cdni tak tüm sistemini onarsın yalnız unutma tüm değişmiş görselleride orjinal hale getirir,yada Windows u Eski Ayarlarıyla Yeniden Kurun.
Bunun için XP CD sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır ‘a şunu yazın. :i386winnt32.exe /unattend . bundan sonra kurulum işlemi başlaycaktır...
Eger kullandıgın bir firewall duvarı varsa ayarlarını kontrol et. Antivirus taramasından geçir. Eğer hıcbırı olmuyorsa kullandıgın koullanıcı profilinde kısıtlama vardır bu yuzden indiremeyebilirsin.
çok teşekkür ederim arkadaşım dediğin şeyi yaptım ama bu da çözüm olmdı.Bu arada farkettiğim bişey oldu.Çoklu ortamları indirebiliyorum.Mesela kısa clip leri indiriyo ama program indirmiyo.ilginize çok teşekkür ederim
bencede kullanıcı ayarlarında kısıtlama yada engelleme vardır bu nedenden dolayı indirme yapamıyorsun .....
O zaman Firefox'u ve Flashget programını kurmanı ve birlikte kullanmanı öneririm yada Opera (Ben firefox kullanıyorum)
Hiçbiri işine yaramıyorsan o zaman modem ayarlarına bakacaksın.
suat666...bence yeniden onar.,başlat/çalıştır/sfc/boşluk/scannow yaz cdni tak tüm sistemini onarsın yalnız unutma tüm değişmiş görselleride orjinal hale getirir,yada Windows u Eski Ayarlarıyla Yeniden Kurun.dogru. ancak senin için riskli olablir eger bu riske deger diyorsan bende yedeklemeni yap format at daerim
Bunun için XP CD sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır ‘a şunu yazın. :i386winnt32.exe /unattend . bundan sonra kurulum işlemi başlaycaktır...