limitli adsl için download sayacı bulabileceğimiz bir internet sitesi bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum..(freeware olursa daha bi güzel olur.)
download sayacı
arkadaşlar ben bu işde uzman oldum. eger hata verirse peş peşe girmeye çalışın 5-6 kez denediginizde siz bu savaşı kazanıyorsunuz ve sayfa açılıyor. birkez deneyip olmuyor demeyin 5-6 kez deneyin o zaman %90 açılıyor ama bazen site daha inatcı oluyor ve açılmıyor oda sizin şansınız
konteynırlimitli adsl için download sayacı bulabileceğimiz bir internet sitesi bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum..(freeware olursa daha bi güzel olur.)Bir kaç adet program var ama onalrda Telekomun sitesine senin belirlediğin aralıklarla bağlanıp ona göre bilgilendiriyor,e sitede bazen sorun çıkarınca programlarda iptal oluyor haliyle,CU_GS7 ninde dediği gibi telekom en kesin ve güvenli çözüm,airties modem varsa zaten içinde mevcutSon Düzenleme: TT06 ~ 27 Mayıs 2006 02:27
Eskiden Adsl kota diye bir program vardı.Ama artık o program nedense çalışmıyor.Bende İnca limit'i kullanıyorum.Oldukça memnunum.
bazı modemlere bütünleşik veriliyo download sayacı fakat CU_GS07'in dediği gibi telekomdan bakabilirsin.
konteynırlimitli adsl için download sayacı bulabileceğimiz bir internet sitesi bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum..(freeware olursa daha bi güzel olur.)
konteynırlimitli adsl için download sayacı bulabileceğimiz bir internet sitesi bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum..(freeware olursa daha bi güzel olur.)www.adslburda.com sitesinden nanometer i ücretsiz indirebilirsiniz
konteynırlimitli adsl için download sayacı bulabileceğimiz bir internet sitesi bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum..(freeware olursa daha bi güzel olur.)
arkadaşlar ben super online adsl aldım pişman oldum alır almaz ne sattış sonrası destek nede kota bilgileri var.Evet Adamlar KOTA SAYACI KOYMAMIŞLAR ttnet ana sunucu ama o da vermiyor zati kullanıcı adı @ttnet olmalı falan kısacası 1024 tuzagını da göz önünde bulundurarak acilen bir network uzerinden sayan kullanıcı adı istemeyen sayac bulmama lazım www.adslburada.com açılmıyor yakında diyor çok acillll yardımilgilenenlere şimdiden teşekkurler
blackeagle145arkadaşlar ben super online adsl aldım pişman oldum alır almaz ne sattış sonrası destek nede kota bilgileri var.Evet Adamlar KOTA SAYACI KOYMAMIŞLAR ttnet ana sunucu ama o da vermiyor zati kullanıcı adı @ttnet olmalı falan kısacası 1024 tuzagını da göz önünde bulundurarak acilen bir network uzerinden sayan kullanıcı adı istemeyen sayac bulmama lazım www.adslburada.com açılmıyor yakında diyor çok acillll yardımilgilenenlere şimdiden teşarkadasım bende super onlıne adsl kullanıcısıyım aldıgımız zaman bize kurulum bedava demıslerdı fakat aramamıza ragmen hıc gelen gıden olmadı adamları arıoz telefonlara cwp weren yok 2-3 gun ole bızı kandırdı serefsızler!!! kurulumu bız kendımız yaptık.3 gunumuz zehır zıyan olmustu bekle bekle gelen yok.Ama sımdı memnunum ınternet tıkır tıkır ıslıo nazar deymesın.maillere de cwp werıolar.sana yardımcı olamadım ama kusura kalma kardes saygılar...
bu arada benım modeme butunlesık gelmıstı kota sayacı. we benım 512 ydı 1024 olduSon Düzenleme: turksoftware ~ 05 Ağustos 2006 01:41