download yöneticileri

kaskinowx
08-07-2008, 14:11   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

arkadaşlar ben downloadlarmın hızlı olması için download yöneticilerinin çoğunu denedim.önce sabit download yöneticilerini kullanıyordum.sonra leechget 2007 kullanmaya çalıştım.ama onu hiç kullanamadım.sonra internet download manger programının versiyaon:5.09 kullandım.sonra flashget programını kullandım.ve bugünde orbit programını kullandım.

arkadaşlar ben bunlardan çok iyi sonuçlar almadım en iyi sonucu internet download manger ve flashget ten aldım.
asıl sorum şu arkadaşlar indirme hızını kendimiz ayarlayabileceğimiz bir download yöneticisi biliyosanız ve yazarsanız çok sevinirim.

(NOT:benim önceden de böyle birkaç sorum olmuştu.ve cevaplanmıştı.bende cevaplayanlara +rep vermek istemiştim.ancak vermeyi bilmiyordum.ve bundada cevaplayan olursa +rep vermek istiyorum.açıklayan olursa sevinirim yani +rep verme olayını açıklayan olursa sevinirim tabi diğer sorumuda.)

metropoltilkisi
08-07-2008, 15:48   |  #2  
Yeni Üye
41 mesaj

bildiğim kadarıyla download yöneticileri o anki en yüksek hızla indirirler ben flashget kullanıyorum bu arada iyi sonuç alamamanın nedeni telekomun uyduruk alt yapısı ben en çok 104 ile indirebildim şimdiye kadar hızı kendin ayarlayamassın çünkü belli bir sınır vardır o an için yani programlar zaten maximum hızla indirirler

eolos
08-07-2008, 15:54   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

mass downloader var süper ama lisans için para odemeniz gerekiyor 1 aylık deneme sürümünü bi dene istersen begenirsen lisansınıda alırsın

kaskinowx
08-07-2008, 16:38   |  #4  
OP Yeni Üye
21 mesaj

metropoltilkisi saol açıklaman için eolos bir dediğini deneyeyim.bu arada vdsl 2
kullandığım için biliyorum.(benim bilgisayarım adsl.başka bir yerde vdsl 2 kullandım.)bu benim dediğim gerçekleşiyor. yani çok hızlı indiriyor.ancak faturasıda el yakıyor.hemde nasıl yakıyor

Son Düzenleme: kaskinowx ~ 08 Temmuz 2008 16:39
sametB
08-07-2008, 17:01   |  #5  
Yıllanmış Üye
161 mesaj

SU REPI DE SOYLESEYDINIZ NASIL REP VERICEZ BU ADAMLARA EMEKLERI KARSILIKSIZ KALMASIN