başarılı bir indirme programı arıyorum arkadaşlar mesela bir oyunu indirmek istiyorum ama 20-30 tane partı var hepside rapid bunlarla tek tek uğraşmak çok zaman istiyor pc nin başında olmam lazım sürekli , acaba bildiniz bi program var mı ? şu partların hepsini kendi kendine rapidden indirebilecek ?
Download
1) trial versionu ile işimi halledemezmiyim ?
2)İDM ile hepsini aynı anda indirebilirmiyim rapidlerin bi sorun çıkarır mı ?<
eğer premium üye değilseniz hiç bir program tek IP adresi ile aynı anda birden fazla dosya indirmez. program tavsiyesi olarak da free rapid downloader i öneririm. kendim kullanıyorum free ve temiz. arka planda java istiyor. Türkçe dil desteği de var.
LINK
jdownloader ı öneririm. dene memnun kalmazsan başkasını kur.
Jdownloader bu işin ustası. Büyük boyutlu dosyaları (oyun, filmi, Mp3 Albüm vs.) indireceksen Jdownloader kullan derim. Bir çok upload-download (rapidshare, hostfile, zshare vb.) siteleri destekliyor. Program üzerinden modem resetleme ayarını yaptınmı otomatik olarak arka arkaya beklemeden dosyaları indirebilirsin. Tek yapman linki kopyalamak ve indirmeyi başlatmak... Kolay gelsin.
Bu arada konuda yanlış bölümde!
Devir "p2p" devri , part mı kaldı artık.İndir torrent' ten , sen ne yaparsan yap o kendi indirir .Ne indirecek isen "torrent linkini" bul şöyle hızlısından yalnız , ondan sonra işemi gidersin , okula mı gidersin , sokağamı çıkarsın , oyun mu oynarsın ne yaparsan yap.Part devri bitti artık yok link ölü , yok part bozuk indi gibi sıkıntılar doğurup tekrar indirme gibi bir dert'te yok.Yoksa sen torrent i hiç duymadın mı?İllegal oyun değil'dir umarım.
net sınırsız ise rapid pre + flash get değiyor buna emin ol torrent işgencesi rapid eziyeti çekmene gerek yok
torrent ile mi indirsem ?
İnternet Download Manager premium hesabınız varsa sizin için biçilmiş kaftan.
Konu yanlış yerde açılmış.
Yazılım bölümüne taşınmıştır.