DrakenSang Online Joygame İle Tamamen Türkçe

Aragorn86
20-02-2012, 14:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011

Tarayıcı oyunlarına bakış açınızı değiştirecek bir oyundan bahsedeceğiz bu yazıda. Tarayıcı oyunları deyince akla ilk gelen "Ogame" ve benzeri oyunlardır. Sizin yönlendiremediğiniz genelde belli komutlar girip, sonucu beklediğiniz oyunlardır. Ancak DrakenSang Online ile bu tabu yıkılıyor.

Yeni nesil MMORPG oyunu olan Drakensang Online internet tarayıcısı üzerinden hiç bir dosya indirmeden oynanabiliyor. Bu imkanı bize sunan program ise Java. Java'nın son sürümü ile bu oyunu bilgisayarınıza indirip, kurmadan oynayabilirsiniz. Ancak Drakensang Online'ın sizi büyülecek özelliği ise görür görmez şaşıracağınız grafikleri ve ses efektleri.
Oyun Türkiye'nin en büyük oyun şirketi Joygame tarafından Türkiye'de yayınlanmaktadır.

Drakensang Türkçe dil desteği ile oynamak tamamen ücretsiz. Oyun içi görüntülerini izleyenleri ise bu oyunun hiç bir dosya indirmeden oynanabildiğine ikna etmek oldukça zor. Ancak hemen belirtelim tarayıcı üzerinden oynamak istemeyen oyuncular, Drakensang Online'ı indirip client üzerinden de oynayabilirler. Muhteşem 3D grafikleri ve skill efektleri olmasına rağmen tarayıcı üzerinden bu kadar akıcı bir performans sergileyebileceğine ilk bakışta inanmasalar da, daha sonra tepkileri hayranlığa dönüşüyor. Unutmadan bir kez daha vurgulayalım bu Joygame ile ücretsiz web tabanlı3D MMORPG oyunu müthiş grafikleri ve efektleri ile hiç bir kurulum dosyası indirmeden oynamak için gerekli olan özellikler sadece bir internet tarayıcısı ve java.

Tabii ki oyunun güzel ve ilgi çekici olan tarafı yalnızca grafikleri değil, hikayesi ile de beğeni topluyor Drakensang Online.
Fantastik ve gizemlerle dolu Drakensang Online dünyasına giriş yapmak için gerekli olan tek şey bir joygame üyeliği. Drakensang Online'a üye olmak oldukça kolay. Hızlı ve basit bir şekilde aldığınız Joygame üyeliğiniz ile Drakensang Online dünyasına giriş yapabilirsiniz.

Drakensang online dünyasını, insanların elinden almak için çok eskiden Ejderhalar ve ürkütücü yaratıklar tarafından tehtit altındaydı. Ancak bu yaratıklar ve ejderhalar insanların olağan üstü müthiş direnişi sayesinde yer altına, zindanlara hapsedildiler. Şİmdi ise hapsedildikleri zindanların kapıları açıldı. Geçmişin kiniyle ve büyük bir nefretle bu kez Drakensang Online dünyasına hakim olmak, insanlığın sonunu getirmek için yeniden ortaya çıktılar.
Fakat bu kez insanoğlu geçmişte olduğu kadar şanslı değil.  Ejderhalar eskisinden daha güçlü ve daha büyük bi nefretle saldırıyor. İnsanoğlunun bu yaratıkları alt edip yeniden yer altıan göndermesi için cesur kahramanlara ihtiyacı var. Bu kahramanlardan biri siz olabilir misiniz?
Cevabınız "evet" ise dikkatli okuyun buradan sonrasını.
Drakensang Online'da hızlı seviye atlamanız için görevleri tamamlamanız gerekmekte. Yaratık keserek de seviye atlayabilirsiniz ancak oyun görev sistemi üzerine kurulu olduğu için, görev tamamlayarak çok daha hızlı bir şekilde seviye atlayabilirsiniz. Oyunda zindanlar ve yaratıklarla dolu ürkütücü ormanlar mevcut. Bu arada belirtmem gerek, Zindanların atmosferi gerçekten muhteşem. Gerçi genel olarak oyunun atmosferi çok etkileyici. Size verilen görevleri tamamladıktan sorna yalnızca seviye atlamıyor, artı tamamladığınız her göev sonunda eşya veya para da kazanıyorsunuz. Aynı şekilde yaratıkları keserek de üstlerindne düşen eşyaları ve paraları toplayabilirsiniz. Oyunda sadece görevleri tamamlayıp, yaratık kesmiyor ayrıca gelişmiş pvp sistemi ile arenalarda veya şehir dışında diğer oyuncularla da savaşabiliyorsunuz. Ayrıca arenalarda 3v3, 5v5 veya bayrak kapmaca gibi çeşitli oyun modları da mevcut.

Son Düzenleme: Aragorn86 ~ 20 Şubat 2012 14:43