dreamweaver'a site tanıtma

bakidilek
18-07-2007, 19:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

arkadaşlar hatalı birşey yaptıysam şimdiden kusura bakmayın.ben DW CS3 kullanıyorum. bi türlü sitemi DW'ye tanıtamadım.ftp sunucusunu falan mı tanıtcam ya da nasıl tanıtcam bilmiyorum.free host kullanıyorum.bunu bana detaylı anlatırsanız çook ama çook sevinirim teşekkür ederim.site difinition işlemleri yani.Soru bakidilek244336@hotmail.com msn adresim.

Son Düzenleme: bakidilek ~ 18 Temmuz 2007 21:12
Banned
18-07-2007, 20:15   |  #2  
Banlandı
663 mesaj

Merhaba Baki Bey,

İlk önce e-posta adresinizi gizlemenizi tavsiye edeyim, spam açısından.

...

Aslında nerede takıldığını söylerseniz daha iyi olur.Mesele hangi bedava hostu kullanıyorsuz ? Bağlantıyı test ettiğinizde ne hata veriyor ? Ya da bağlantıyı test edebiliyor musunuz ?

Bunları adım adım anlatabilirseniz, inanın daha güzel olacaktır.

Hoşçakalın.İyi günler, iyi çalışmalar...

bakidilek
18-07-2007, 20:22   |  #3  
OP Taze Üye
6 mesaj

dostum ben bu tanıtma işinden hiç ama hiç anlamıyorum.sen tek tek aşama aşama anlatabilirsen çook sevinirim. hostum 6te serveri test edemiyo adım adım en başından anlatırsan çook sevinirim..sağol

Banned
19-07-2007, 00:26   |  #4  
Banlandı
663 mesaj

Merhaba Baki,

Bu ara biraz uzun oldu ama yine de birşeyler karalamak istiyorum.Adım adım nasıl yapılır, şöyle yemek tarifi tadında yazayım:

Şekil 1:

Yeni bir site ayarlamanın iki yolu var: Şekil 1'de olduğu gibi "Dreamweaver Site"ye tıklamak ya da Şekil 2'deki gibi Site > New Site menüsünden faydalanmak.
Şekil 2:

Şekil 3:

Ardından açılan site yöneticisi penceresinden, Şekil 3'tekine benzer, gerekli ayarlar yapılır.

Şekil 4:

Ardından Şekil 4'teki gibi FTP için parametreler girilir.

Şekil 5:

Şekil 4'teki ayarları yaptıktan sonra "Test" butonuna basarız ve ardından Şekil 5'teki mesajı bekleriz.

Şekil 6:

Burada olduğu gibi sunucu tipimizi PHP ve MySQL destekli olarak seçer, yine erişim kısmından FTP'yi seçili bırakırız.

Şekil 7:

Eğer ki CS3 ile gelen Ajax Framework'ünün JS dosyalarını atacağı klasörle ilgili bir ayar yapmak istiyorsanız Şekil 7'deki ayarı değiştirebilirsiniz.

Şekil 8:

Şekil 8 de aslında site tasarımından sonraki iş.Sunucuya göndermek istediğimiz dosyayı seçip şekildeki gibi Put File simgesine tıklamamız yeterli.Ayrıca DW, F12 tuşuna bastığımızda da bu işi yapacaktır.

Umarım işine yarayacaktır Baki, iyi günler, iyi çalışmalar...

Son Düzenleme: Anonymous070125 ~ 19 Temmuz 2007 11:43
Atilla Sarıtaş
15-10-2010, 14:42   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Sitelerinizi reklamdan çok rezil ediyorsunuz.
Tüm spam mesajları raporlandı.