arkadaşlar ben dreamweaver mx i aldım fakat hiçbirşey bilmiyorum bunun kitabı yada anlatacak bişey varmı?bir yardım ederseniz
iyi olur
teşekkürler
dreamweaver mx
teşekkür ederim ama çoğunda stoklarda kalmamış
bunun için internetten almak ne derece doğru bilmiyorum bence bir kitapçıya gidip kitapları kurcalayıp içinde ne var ne yok diye bakarak almak daha iyi gibi?
kardeşim ben dreamweaverı öğrenmek için alıcam sanki kitapçıya gidince daha farklı çıkacak.internetten alırım ne olacak ki
"kardeşim ben dreamweaverı öğrenmek için alıcam sanki kitapçıya gidince daha farklı çıkacak.internetten alırım ne olacak ki"
sayın canlas bu ifade yanlış bence çünki kitapçıdan alırsan içeriğine bakma imkanın olur her kitabın içeriği aynı olmaz sayğılar
Arkadaşlar çoğu kitapçı böyle setleri ambalaj içinde satar ve bunları açmanıza da izin verceği sanmıyorum.
bnde arkadaşa süğleecektim onu
dediğin gibi canarysalih bu tür kitaplar ambalajlıdır zate içerik olarak ne değişecek aynı kitap sanki bi den fazla türü var veya çeşidi yine de teşekkürler
içerik olarak değişmez sadece anlatım şekilleri farklıdır ve bazıların resimli bazıların resimsiz veya daha az resim filan olma ihtimali varÇayrıca internet üzerinde ve ya kitaplarda cd li dersler var onlar çok güzel biraz iyisini bulabilirsin.Hatta bazı cdlerinde dolu dolu örnekler bulunmakta.Bunları değerlendirirsen senin için iyi olur...
sağol işime epey yarayacak teşekkürler arkadaşlar
alıntı:
Gönderen : abtan"kardeşim ben dreamweaverı öğrenmek için alıcam sanki kitapçıya gidince daha farklı çıkacak.internetten alırım ne olacak ki"
sayın canlas bu ifade yanlış bence çünki kitapçıdan alırsan içeriğine bakma imkanın olur her kitabın içeriği aynı olmaz sayğılar
Arkadaşım tabii ki evde internetten sipariş vermek kolay ve zevkli.
Ancak bir de işin şu yanını düşün kitabın nasıl bi şey olduğunu bilmiyorsun ki, ya iyi anlatamıyorsa. Eğer bildiğini tanıdık bi ürünse DAİMA İNTERNETİ TAVSİYE EDERİM::::...:::
kolay gelsin...
Slm arkadaşlar ben de dreamweaver öğrenmek istiyorum,lakin hangi platformda yazılır bilmiyorum. Yani text editoru olarak notpad kullanılabilir mi, yoksa program flash,delphi,c... gibi ayrı bir programmıdır?Ayrıca xp de çalışır mı?Hepinize tşkkrler.....İyi çalışmalar...
:). Dreamweaver,FrontPage gibidir ancak çok daha fazla gelişmiş özelliklere sahiptir. Flash'ta zaten Macromedia ürünüdür.Macromedia'yıda zaten Adobe aldı :P.
En çok kullanılan Macromedia ürünleri genel olarak: Flash,Dreamweaver,Fireworks'tur.
bak abicim chip bunun yazı dizisini sundu her ay takip edersen öğrenirsin bence :D
ben kitabını aldım metasoft yayınlarından 36 ytl.%10 indirim yaptılar.32 ytl aldım.birde büyük kitapevleri bazı arkadaşların dediği gibi ambalajlamıyorlar rahat rahat sayfalarını karıştırıp anlatım dilinin sadeliğini anlayabiliyorsun anlatım kolay olmalı ben kitaptan memnun kaldım ama genede pratik dersler daha akılda kalıcı oluyor internetten takviye ile daha güzel saygılar tüm arkadaşlara
kardeşim konu epey almış başını yürümüş ben bakmayalı
Size şunları söyleyebilirm DREAMWEAVER en iyi web tasarım editör programıdır
eğer hiç bi fikriniz yoksa web tasarımı hakkında kitabını alın
ama azda olsa işin mantığını biliyorsanız kitaba gerek yok
DREAMWEAVERın içindeki örnek sitelerden çözebilirsiniz
ben kitabın ilk 4 veya 5 bölümünü okudum
bana sadece ilk bölüm yettti kalanını merakımdan okudum
ama dediğim gibi ben DDREAMWEAVERın içindeki örneklerden çözdüm
hepinize kolay gelsin
girin bakın benim 3-4 saaat arasında yaptığım bi web sitesi
DREAMWEAVER bu kadar kolay
ama eğer asp,php... ilgileniyorsanız işiniz 1 kaç gün olur ama diğer programlardan kat kat hızlı ve kısa sürede güzel işler başarabilirsiniz
hepine kolay gelsinn iii tasarımlar
asp için genelde ben fronpage kullanıyorum ve kullanımda çok kolay ve üstün bir program dreamwawer için bir şey diyemicem çok kullanmadım.(zaten kullanamıcamda cd sini kaybettim)
bana sorcak olursan salla fronpage dereamweaver dan iyisini rahatını bulamasıısn
kullan daha kolay
ya kullanamıyorum allah kahretsin cd sini kaybettimfrontpage de çok kolay zaten yüklediim zaman sürecinde de gördüümde hafif frontpage tarzına benziyor sayfa editörü.
dalga geçme cdsini kaybettiysen netten indire bilirsin
sen front page te devam et bakalım kasıla kasıla
bende tesekkür ederim saolun banada lazımdı kolay gelsin.
dreamweaver kitapları hakkında tesekkür ettim :) buarada
bişi deil eğer program hakkındada takıldığınız bişi olıursa sorun