Drectx Son Sürümü ?

Erhan Tiryakioğlu
07-08-2009, 23:52   |  #1  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

Selamlar Herkese Ben GTA 4 Oynuyorum Ve 4 Pachi De Yükledim Ve Şimdi Bana DirectX İn Son Sürümü Lazım Liki Varsa Yollarmısınız ?

Ayrıca Ben Şu An Net Framework(müdür nedir :D) 3.5 Yüklümü Bilmiyorum Şu An Windows 7 Ultimate Yapı 7100 Frame work 3.5 yüklümüdür ?

Ayrıca Arkadaşım gta 4 ün korsanı Var Bende Ondan Yükledim Geçen Gün Benimkiler Bozuk Sanırım :( Ama 4. Pachi Yükleyince nE yazıkki Save Yapmıyor Bunun İçin Ne Yapabilirim Benim Orjinal Bozuldu Teyzemin Aldığı Şu An Bir Dvdsini İSe Ömer Çatlattı Bakacam Die (Kuzen) Bende Zaten Bozuktu Naapayım Hediye Olum Dursun Atma Dedim Sanırım Bunuda Recovery Edemem Naapmalıyım ?

Yorum ve Cevaplarınız İçin Teşekkürler Ayrıca Konu Yanlış YErde Değil Başlığa Uygun Oldu Grafik Yazılımı Olduğu İçin Buraya Açtım Sanırım Bir Sorun Olmaz Teşekkürler... 

uGuR.uK
07-08-2009, 23:57   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

GTA4'ün her yamasında ona uygun yeni crack kullanman gerekirki düzgün çalışsın(bunu tabiki burda veremeyiz), Framework'e gelince; windows 7'de onlar dahili geliyor. aşağıdaki linkten directx güncelleyiciyi indirip aç, o otomatik en son sürümleri bulup yükler senin için:

Erhan Tiryakioğlu
08-08-2009, 00:02   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Teşekkürler ya Ben Bu Orjinal Çatlamış Olan DVd yi NAsıl Düzeltebilirim ?

Ayrıca Ben Arkadaşıma Söylemiştim Bana Getirdi Ben GTA Di Bir Klasör Açıp Attım O gidince Hem Patchleri Hem crackleri sıra sıra yaptım ama hala savelemio :( yani Saveleri Görmüor :( Sizde Crack Varsa Bana ö.m den Atarmısınız zaten benim teyzem aldı bana hediye etti gta yı ?

Erhan Tiryakioğlu
08-08-2009, 00:04   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

ha unutmadan 5. patch ne zaman çıkıcak bilen varmı  ?

O_uzHaN
08-08-2009, 00:46   |  #5  
O_uzHaN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,061 mesaj
Alıntı: uGuR.uK  
GTA4'ün her yamasında ona uygun yeni crack kullanman gerekirki düzgün çalışsın(bunu tabiki burda veremeyiz), Framework'e gelince; windows 7'de onlar dahili geliyor. aşağıdaki linkten directx güncelleyiciyi indirip aç, o otomatik en son sürümleri bulup yükler senin için:

http://www.microsoft.com/downloa ... 92A3&displaylang=en

bu güncelleyici xp için de geçerlimi ?

uGuR.uK
08-08-2009, 01:27   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Alıntı: O_uzHaN  
bu güncelleyici xp için de geçerlimi ?
Tüm MS işletim sistemleri için geçerlidir(antika olanlar hariçGülümseme).