Arkadaslar crysis icin drecxt 11 kurdum ama ekran kartım desteklemedıgı ıcın proplem yasıyorum kaldırıp 9 ws 10 yuklemek ıstıyorum kaldıramıyorum yardımlarınızı beklıyorum..
drecxt 11 kaldıramıyorum..
niye kaldırıyon gardaş boşver kalsın zaten pek bi değişen olmuyo 10 veya 9 da kursan aynı özellikleri var
crysis in directx 11 destegi yokki zaten!!!!
Ne gereksiz bir soru böyle. 21. yüzyıldayız hala bizim millet öğrenmedi gitti bu işi.
Kardesim ogrenmeyle alakasi yok ekran kartım cok dusuk onun ıcın 11 ı kaldırmıyo bilmem anlatabildim mi
onun icin kaldırıp 9 zu kurmayı ıstıyorum warsa bılgın acıklada ogrensim millet.
Directx 11 zaten Win7 ile bütünleşik geliyor. Ayrıca kurmana gerek yok. Kaldıki zaten kaldırmaya izin vermez. Win7 nin içinde ayrıca geriye dönük uyumluluk sağlaması için zaten Directx 9 un özel bir sürümü mevcuttur. Sadece 9 destekleyen oyunlar ve ekran kartlarıda sorunsuz çalışıyor. Tabii bunları Win7 kullandığını varsayarak yazıyorum. Eğer XP kullanıyorsunda tutup Directx 11 kurmaya çalışdıysan bu tümden hata. Çünkü XP Directx 11 desteklemez. Yanlışlık sende var.