Arkadaşlar İnternet olmadan ethernet drıver ını bulcak bi program varmı acaba ? arkadaşım için grkte arkadaşıma format attım atmaz olaydım. Tüm drıverlerı yükledim bi ethernet drıver ı yok Anakartının Cd sinde aradım aradım buldum Dosya ismi :Network giriyorum bir sürü çıkıyor hepsini yüklüyorm ama yinede girmyior internete ?
Lütfen yardımcı olun Ethernet drıve rolmaıncada sanırım sağ alt köşedeki bağlantılar simgesi flnda çıkmıyor. Drıver yüzündemi olur ? Nasıl Bulaiblirim ?
Lazım olurmu bilmem ama sistemi şöyle :
(R)İntel(R)Pentıum Dual cpu @ 2220 2.40Ghz
2Gb Ram
anakart : GIGABYTE
Lütfen yardımcı olun
Drıver bulucu
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
59 mesaj
Driver pack var ama 1.5 gb civarında otomatik olarak yüklüyor herşeyi istersen linkleri verebilirim.
Ya da;
Aygıt yöneticisinden ethernet kartının özelliklerine gel donanım kimliklerini kopyalayıp bize gönder istersen donanım kimliklerini google da da aratabilirsiniz.
aşğıdaki gibi bir donanım kimliğine sahiptir
Son Düzenleme: testmans ~ 24 Mayıs 2011 13:41
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
cd de bulduğun dosyanın setup .exe adlı klasörünü çalıştırmayı dene bence
Arkadaşlar İnternet olmadan ethernet drıver ını bulcak bi program varmı acaba ? arkadaşım için grkte arkadaşıma format attım atmaz olaydım. Tüm drıverlerı yükledim bi ethernet drıver ı yok Anakartının Cd sinde aradım aradım buldum Dosya ismi :Network giriyorum bir sürü çıkıyor hepsini yüklüyorm ama yinede girmyior internete ?anakart sürücüsünü tamamen kaldırıp yeniden anakart cd sini takarak otomatik kurulum yaspmayı dene her kurulum sırasında pc yi yeniden başlat.
Lütfen yardımcı olun Ethernet drıve rolmaıncada sanırım sağ alt köşedeki bağlantılar simgesi flnda çıkmıyor. Drıver yüzündemi olur ? Nasıl Bulaiblirim ?
Lazım olurmu bilmem ama sistemi şöyle :
(R)İntel(R)Pentıum Dual cpu @ 2220 2.40Ghz
2Gb Ram
anakart : GIGABYTE
Lütfen yardımcı