Driver Magician 3.5 [29.07.2010]

CHIP Online
29-07-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Driver Magician, Windows işletim sistemi kurulu bilgisayarınızdaki  cihazların sürücülerini yedeklemeniz, geri getirmeniz, güncellemeniz ve  gerektiğinde kaldırmanız için profesyonel destek sunar. Sisteminizde  kurulu olan bütün parçaları tamınlar, sabit diskten ilgili sürücüleri  toplayarak sizin seçtiğiniz bir yerde yedekler. Böylece sisteminizde  format gibi önemli değişikliklerden sonra bu yedeklerden sürücüleri  kolayca kurabilirsiniz. Sisteminizi yeniden başlattıktan sonra bütün  gerekli sürücüler çalışır hale gelir. Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Driver Magician, Windows işletim sistemi kurulu bilgisayarınızdaki  cihazların sürücülerini yedeklemeniz, geri getirmeniz, güncellemeniz ve  gerektiğinde kaldırmanız için profesyonel destek sunar. Sisteminizde  kurulu olan bütün parçaları tamınlar, sabit diskten ilgili sürücüleri  toplayarak sizin seçtiğiniz bir yerde yedekler. Böylece sisteminizde  format gibi önemli değişikliklerden sonra bu yedeklerden sürücüleri  kolayca kurabilirsiniz. Sisteminizi yeniden başlattıktan sonra bütün  gerekli sürücüler çalışır hale gelir. Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumÖnemli özellikler:Bilgisayarınızdaki      cihazların sürücülerini dört farklı mod'da yedekler.
Tek tıklamayla sürücüleri      geri yükler.
Sistem performansı ve      istikrarı için sürücüleri günceller.
Sürücüleri sistemden      kaldırır.
İnternet üzerinden donanım      tanımlama ve sürücü güncelleme veri tabanlarını günceller.
Tanımlanamayan donanımları      tanımlar.
Donanım sürücüleriyle      ilgili detaylı bilgi verir.
Bütün sürücüleri tek      tıklamayla çalıştırabileceğiniz bir .EXE  dosyasına dönüştürür. Bu sayede      Driver Magician kurmadan da sürücü  dosyalarınızı geri yükleyebilirsiniz.


Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Driver Magician 3.5

Ali34
29-07-2010, 10:31   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

Hiç düşünmeyin. hemen indirin.
Bilgisayarınızdaki sürücülerin güncel tutumak istiyorsanız bu eklenti tam size göre. Yeni yazılımı çıkan sürücüleri görmenize ve doğrudan indirmenize olanak sağlıyor. Ayrıca sürücülereinizi yedekleme imkanıda sunuyor.
Yani kısaca işe yarar güzel bir program.

MacdultraS
29-07-2010, 17:07   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010

Teşekkürler. Gayet güzel bir program. İşime yarayabilir.

jupiter65
29-07-2010, 20:40   |  #4  
jupiter65 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
1,167 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Serialini bulamadım. Active diye bir anahtar geliyor masaüstüne. Açtım ama Serial falan yok. 
Nasıl full yapıyoruz?

HeRCai38
29-07-2010, 23:38   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

Programlarin herbiri birbirinden guzel , fakat indiriyorsun kuruyorsun active oluyor.Peki format ceksem veya belirli bir gun sonra 10 gun diyelim baska bir bilgisayara yuklemek istesem gecerli olmuyor.Yani sadece indirdigin bilgisayara aninda kuracaksin kullanacaksin.Pek de isime yaramiyor acikcasi bu sekilde.Ya verilecekse her zaman kullanalim.Yoksa bir defaya mahsus ise yaramiyor.
Saygilarr