lütfen yardım.....bilgisayarıma format attım.bunu internetten resimli anlatımla baka baka yaptım(ilk kez).şimdi webcam'im yok oldu.driver falan diyorlar ama bunu hiç bilmiyorum.driverları cd den yükledim.fakat çalışmıyor acaba internetten bir şeyler mi lazım.yardım ederseniz çok sevinirim.
driver sorunu
Kardeş! Sisteminiz hakkında bilgi vermemizsiniz buda bizim medyumluk yapmamız demek oluyor, yapalım. İşinize yararsa.
Sisteminiz dis üstü ve entegre vepcam kullanıyorsanız zaten sistemi her açmada yeni donanım bulundu uyarısı alırsınız. Es-kaza almıyorsanız dahi öncelikle sürücüsünü yükleyip devamında denetim masası- donanım ekle seçeneğinden-ileri- Yeni donanımı arayıp otomatik yükle seçeneğini seçin bulup yükleyecektir. Bulamazsa denetim masası- donanım ekle seçeneğinden-ileri- Listeden seçeceğim-görüntüleme aygıtları- vep kameranızın ismi -yükle seçeneği ile yükleyebilirsiniz.
Sisteminiz masaüstü veya laptop harici kamera ise sürücüyü yükledikten sonra kamerayı sisteme takarak aynı şekilde yükleyebilirsiniz. İşlemlerin ardından hala sistem kamerayı algılamıyorsa;
a.) Anakart sürücülerni eksik kurmuşsunuzdur.Anakart sürücü cd sini takıp tümünü yeniden yükleyin.
b.) Kamerada yada bağlantı kablosunda sorun vardır. Başka sistemde deneyin veya servise gidin.