arkadaslar bundan 3 gun oncesıne kadar nete AĞ BAGLANTILARIM-AĞ BAĞLANTILARIMI GÖRÜTÜLE- ÇEVİRMELİ secenegınden kullanıcı adımı ve sıfremı gırıp baglanıyordum ama artık böyle bır bağlantı göremiyorum ttnet arayıp sorunu çözmeye calıstım modeminizi kaldrıp (MODEM USB NETMASTER) yeniden kurun dediler yaptım ama yüklerken hala sürücü varmıs gibi görüyo yada ben kaldıramadım verdiği uyarı şu; DSL MODEM SETUP WİZARD The dsl modem is already installed. To upgrade the software you must remove the current software and then run setup again later. Nasıl kaldırıp yenıden kurabılırım saygılarımla...
drıver yukleme
programınımı yoksa enternet kartınımı programısa
başlat ayarlar denetim masası program ekle veye kaldırı tıkla
orda modem programını kaldır enthernet kartını ise
şu şekilde yapabirsin bilgisayarım sağı tıkla özellikler
donanım aygıt yöneticisini tıkla orda ağı tıkla enternet kartının üzerinde sağı tıkla bu sürücü kaldır tıkla
ve ordan çık bilgisayarım yeniden başlat yeni donanım bulundu yazacak enternet cd sini tak ve yükle yapamassan buraya
cevap yaz ben resimli yaapyım upload edip linkini vereyim sana
iyi günler
PEDE ETHERNET KARTININ DEİL ZATEN SUAN ONDAN BAĞLANYORUM modem yuklemeye calıstıgımda (elimde iki modem var biri netmaster usb li modem diyeride onıxon usb li adsl modem ) yukarada bahsettıgım uyarıyı veriyo program ekle kaldırdada modem yada drıver yuklu gözükmyo ılk kullandıgım modemı takınca yenı donanım ekle grıyorum conexant usb adsl wan modem görüyo sorunsuz çalışıyo diyo ama halbuki böyle bir sürücü yok napcam ben ya
sen format at ondan sonra programı driveri herşeyi yeniden yükle
verdiği hata ya göre format atman lazım
nolr yapmaaa of yaaa neyse cok saol PEDE
peki driverı kaldırdıktan sonra program files a baktınız mı?Kaldırılan modeme ait klasör vs. gibi şeyleri silmeniz gerekirdi.setubu tekrar çalıştırmak istediğinizde dosyaların kurulacağı yerde aynı isimde dosyaları görünce hata verir.(program filesta bazen kaldırılan programların kalıntılrı kalır.)
verdiği hata da şu; zaten modeminiz yüklü.Yazılımınızı güncellemek için geçerli olan programı kaldrımak zorundasınız.ve daha sonra setubı tekrar çalıştırın.