clean220 sormuş:
bilgisayarıma (XP SP')windowstaki bir sorun sebebiyle format atmak zorunda kaldım işte bundan sonra basladı tum hersey ilk defa yaptıgım bırseyde degıl gereklı bılgıyede sahıbım fakat genelde format atmam (gerekmedıgı surece) formatı genelde dvd combodan yapıyordum ama dvd arızalandı ve cd romdan atayım derken kurulum esnasında driver.cab hatası verdi ve sonra kurulumu tekrarlamak istedim ve cd rom u artık tanımıyordu baska bir arkadastan dvd combo aldım setuptan baslangıcı dvd yapıp tekrar denedim oldu ama artık cd rom takılı olmasına ragmen tanımıyordu ve acılıs sonrası xp nin yazısının gelmesi tam 3 dakika sürüyor sistemin master vs ayarları dahı degıstırmedim hersey olması gerektıgı gıbı ama cok gec acılıyor baska bır arkadasımda bios pilini sokup sorunun bios sıfırlanınca duzelecegını ıddaa edince iş daha karmasık oldu bios ayarlarını yaptım ama yinede gozden kacırdıgım bırseyler var sankı pc eskisi gibi hızlı acılmıyor ve hızlı calısmıyor xp guncellemeleri vs yukledım acılıs esnasındakı programları dahı kapattım(msconfig) ama olmuyor yıne yavas acılıyor bana nasılyardımcı olursunuz bilmiyorum ama şimdiden tesekkurler eksik birsey anlatmamısımdır umarım
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
bilgisayarım P 4 anakartı MSI 6728 v2 ,işlemcim 2,80 GHZ ,1 Gb(DDR 400) ram 60 gb HDD var ekran kartım 128 mb GF fx 5200 kasam 400w ve sistemimde 1 cd/dvd combo 1 cd rom sürücülerim var HDD ve combom aynı hdd kablosuna baglı cd rom ayrı bir HDD kablosuyla baglı jumper ayarları vs tamam fakat!!
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; InfoPath.2; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)