drivers yardım

HPQ-User
19-08-2008, 12:17   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

alişan sormuş:
slm arkadaşlar vistaya uygun bu ses driverını nerden bulabilirim cvp veren herkese tşkler      
- CMedia CMI9761 6 channel AC'97 audio codec

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
- CMedia CMI9761 6 channel AC'97 audio codec

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

inNteAcoME
19-08-2008, 12:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
677 mesaj

arkadaşım dademinde sen vardın c medianın sitesinde bilink vaar ama kırık. sen dost bir programcı bulup yazdırmalısın driverı sonra nete koy çünkü nette yok)

ChernobyL
19-08-2008, 17:36   |  #3  
Yeni Üye
21 mesaj

sitede ki link kırık site yöneticilerine e-mail at belki bi şey çıkar...

Fatih_ARMAĞAN
19-08-2008, 17:42   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj

http://www.cmediadrivers.info/dr ... o_Win98seme2kxp.zip

bu xp driver ıdır vistaya tam uyumlu driver ı yoktur sürücü güncelleme kısmında girip bu linkten indirdiğiniz dosyayı gösterin ve ekrana sürücü yüklemeyi istiyormusunuz gibi bir uyarı verdiğinde seçeneklerden alttaki olan bu sürücüyü yinede yükle seçeneğini seçin. ve yükleme işlemini bitirin sorunsuz kullanabilirsiniz.

eolos
19-08-2008, 20:16   |  #5  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj
inNteAcoME
arkadaşım dademinde sen vardın c medianın sitesinde bilink vaar ama kırık. sen dost bir programcı bulup yazdırmalısın driverı sonra nete koy çünkü nette yok)
yazılımcı onun driverini ne kadara yazar haberin varmı senin yenisini alsın daha iyi

sami34
19-08-2008, 20:22   |  #6  
Taze Üye
2 mesaj

arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. benim ASUS F3F modale laptopumda format attım ancak driverler eksik olduğu için PCI Device denen yerde hala soru işareti var. Üstelik Asusun sitesinden aynı modelin AUDİO driverini indirmeme rağmen ses gelmiyor laptoptan. bu sorunun çözümünü bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.. yada bu driverleri nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkür ederim.

eolos
19-08-2008, 23:28   |  #7  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

asusun net sitesine gir bak kesin vardır asus büyük bi firma çünki

Fatih_ARMAĞAN
20-08-2008, 00:35   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
sami34
arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. benim ASUS F3F modale laptopumda format attım ancak driverler eksik olduğu için PCI Device denen yerde hala soru işareti var. Üstelik Asusun sitesinden aynı modelin AUDİO driverini indirmeme rağmen ses gelmiyor laptoptan. bu sorunun çözümünü bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.. yada bu driverleri nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkür ederim.
İşletim sisteminiz büyük olasılıkla
Windows Xp service Pack 2
buyüzden HD özellikli ses kartları için ses kartı sürücüsünü yüklemeden önce
Microsoft (UAA) High Definition Audio adında bir Microsoft a ait yama yüklemeniz gerekmektedir.
Service Pack 3 kullanıcılıarının ise bu yamaya ihtiyacı yoktur. tabi bazı Ses kartlarının sürücüleri bu yama ile birlikte yüklenmektedir.
sizin sıkıntınız bu yamanın sizde yüklü olmadığından kaynaklanıyor.

Bu linkteki dosyayı indirip bilgisayarınıza kurup bilgisayarınızı yeniden başlatın ve asus un sitesinden indirdiğiniz ses sürücüsünü yükleyiniz.
Belkide indirdiğiniz ses sürücüsünü yüklemenize bile gerek kalmayabilir.
link in gigabyte olması sizi yanıltmasın sorununuza en hızlı ve kolay çözüm bulmak için bu şekilde bir linke yönlendirdim. güvenle yükleyebilirsiniz.

iyi geceler.

Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 20 Ağustos 2008 00:37