dsmart+internet 55TL Ve uygun bir HD TV (3D?)

asmerhan
27-03-2012, 17:39   |  #1  
asmerhan avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 3
62 mesaj

Arkadaşlarar ben 2 yıldır TTNET 8Mbps e kadar limitsiz internet kullanoyordum. 24 aylık Taahhüt bitti.
internett DSMART + limitsiz İnternet 55TL diye bir şey gördüm. Bana uygun gibi geldi Sizlere de birkaç
sorum olacak. Şimdiden teşekkürler Kampanya bitiş tarihi 31 Mart'mış .O tarihe kadar karar vermem lazım Dsmart kullananlardan öneri bekliyorum.

1- Ben dsmart hd alsam max.2200-2400 TL arası kaliteli bir HD tv alabilr miyim? Eğer alırsam PC ye bağlayıp oyunda oynayacağım.Dsmart Hd kutu ile alınacak en iyi FULL HD TV hangisidir? ve full hd tv SD yayını iyi gösterir mi? 

2- Dsmart ın kendi sitesinde aşağıdaki fiyatlar yazıyor.Ben SD FULL paket ile HD FULL Paket arasında kaldım. Benim için hangisi daha uygun olur? (HD TV alırsam HD paket alırım)

8Mbps e kadar limitsiz+Dsmart SD FULL paket: 65 TL
8Mbps e kadar limitsiz+Dsmart HD MAXİ paket: 65TL
8Mbps e kadar limitsiz+Dsmart HD FULL paket: 75 TL 
3- "Kampanya kapsamında internet paketleri hız değişikliği üst paketlere yapılabilir, alt paketlere geçilemez, D-Smart kutusu değişikliği yapılamaz. D-Smart paketlerinde, üst paketlere geçiş yapılabilir, alt paketlere geçiş yapılamaz.  " 
  DSMART ın kendi sitesinde bunlar yazıyor. Buna göre ben şimdi SD MAXİ PAKET alrsam HD full pakete geçiş yapabilir miyim sonradan?

4- Smile ADSL ile TTNET arasında altyapı farkı yok diyorlar. Buna göre şimdiki hızım 8Mbps   .
Smile 8Mbps e kadar alsam bu değişir mi?

5- Bir de bağımsız bir sorum var. BEN şu an NTVSPOR kanalı ile La liga maçlarını izliyorum normalUydu alıcısı ile. Hd TV alırsam ben NTVSPOR HD izlemek için illaki Digitürk e üye mi olacağım? Sadece tek bir kanala üyelik diye bir şey var mı Digitürk'te ?

6- Smile ADSL müşteri hizmetleri çok mu kötü?

şimdiden teşekkürler

Son Düzenleme: asmerhan ~ 27 Mart 2012 17:43
asmerhan
27-03-2012, 17:44   |  #2  
asmerhan avatarı
OP Üye
62 mesaj

BU arada internet paketinde 50 GB AKN VAR

Son Düzenleme: asmerhan ~ 27 Mart 2012 17:44
endlessnight
28-03-2012, 10:20   |  #3  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj

Tartışmasız LG'nin LW serisine bak derim. İzleme mesafene göre bir boyut seçersin.

asmerhan
28-03-2012, 16:20   |  #4  
asmerhan avatarı
OP Üye
62 mesaj

başkka bir arkadaşta önermişti bu LW serisini. saol