Oyunun ismi de kendisi gibi gerçekten zor. http://www.addictinggames.com/theworldshardestgame.html oyunu buradan oynayabilirsiniz Bakalım kaçıncı levela kadar gelebileceksiniz.
Dünya'nın en zor oyunu
dünyanın en sinr bozucu oyunuda olablir tabi. 1 level atlayamadım ama ugraşmadım fazla
5.levelde yeter artık dedim.bune yaaa :)
frkn_ua5.levelde yeter artık dedim.bune yaaa :)5'i görmüşsün yine 4. lvl yeldeğirmeni kılıklı şeyi geçmek büyük başarı
3.levelde kaldım ya sinirim bozuldu bıraktım
Siz buna zor mu diyorsunuz :D
5. Seviyeye kadar geldim. Bende o kadar da zor değil. Ama sinir ediyor ondan bıraktım
4.BÖLÜM=En başka önünüzdeki sarı daireyi alın.Daha sonra geri çekilin.Sonra önünüzden mavi daire geçtiği gibi hızla sağdaki sarı topu alın ve yeldeğirmeninin İÇ KISMINA GİDİN. İç kısmında sürekli dönün.Zamanı gelince diğer sarı topuda alıp soldaki yeşil bölgeye gidin.
5.BÖLÜM=Mavi daireler hep aynı karelerden geçiyor. Siz hangi karelerden geçmiyor onlara dikkat edin ve o karelere gidin.
Beyler en fazla 7'ye kadar geldim..Onu da 178 kez ölerek yaptım.Çok zor deil ama çok çok gıcık
kamikazeBeyler en fazla 7'ye kadar geldim..Onu da 178 kez ölerek yaptım.Çok zor deil ama çok çok gıcı178 kere oynamak gerçekten çok büyük bir sabır işi. Bu arada bu oyunu pclabs ta biri (emreka) level 26 ya gelmiş Hem de resmini de koymuş. Bravo valla.
http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=98581Son Düzenleme: soulmy ~ 15 Haziran 2008 17:50
ben bi de resident evil 3 e zor derdim insan kafayı yiyor resmen bu oyunu oynayınca
kamikazeBeyler en fazla 7'ye kadar geldim..Onu da 178 kez ölerek yaptım.Çok zor deil ama çok çok gıcıkardes sen sınırlerını mı aldırdın yoksa peygamber sabrı mı var
LEVEL 6 ya kadar geldim orada bıraktım valla:D
Bunlar hareket ediyor böyle değil
İnat etsem bitiririm ama sabah akşam oynayamamya
Level 2 ye geldim bıraktım
Çok sabırsızım
10 soru çözsem daha az kafam ağrır
XxXDaRKoXxXLevel 2 ye geldim bıraktımAl işte birde OKS filan deme diyorÇok sabırsızım
10 soru çözsem daha az kafam ağrır
İnat değil mi sen ÖSS'ye girecekken bile OKS'yi hatırlatıcam sana
abi gerçekten manyak bir oyun ayrıca çok zor. ancak 3.levele gelebildim sadece
42 kere öldüm ve 7 levele geldim. daha devam. edeceğim bakalım.