arkadaşlar şuana kadar dünyanın en iyi ekran kartı hangisi(oyunlar için)
asus eah3850x3 yani trinity mi
sapphire hd4870x2 mi
nvidia gtx280 mi
9800gx2 mi
yoksa başka bi markanın başka bi kartımı
bi de süper bi sistemle bu karttan 4tane sini aynı anda kullandığınızı düşünsenize :D
crysis 1920x1200 8xaa 16xaf very high detay 700fps :)
dünyanın en iyi ekran kartı
3x gtx280 ve 2x hd 4870x2 derim
Raxx363x gtx280 ve 2x hd 4870x2bu 5 ekran kartını aynı anda kullanabiliyozzmu?? süper olur aslında
2 kartın açıını birbirleri kapatırlar ve unlimited performans
ama yok eğer böle deilse
3 tane gtx280 çok daha iyi olur
teşekkürler
""bu 5 ekran kartını aynı anda kullanabiliyozzmu?? süper olur aslında""
yok artık ..
ozanaabbu 5 ekran kartını aynı anda kullanabiliyozzmu?? süper olur aslındanvidia sli desteği sağlar aynı marka ve model kartlarla ve destekleyen ankartlarla mevcuttur crosfire ise ati'e aittir ati nvidia göre birazdaha esnektir önceden okuduğum bi yazıda atinin bir kaç modeli farklı olsada crosfire yapma desteği olduğu aklımda kaldı yanlış değilsem ati ile nvidia kartlar aynı anda kullanılamaz her iki kartında kendine ait yazılım desteği ve oem parçaları mevcuttur ve piyasad iki adet ekran kartı gpu üretici vardır bunlarda birbiriyle kıyasıya rekabetteler şimdilik ati açık ara farkala önde benim fikrim.
2 kartın açıını birbirleri kapatırlar ve unlimited performans
ama yok eğer böle deilse
3 tane gtx280 çok daha iyi olur
teşekkü
:D cidden yanlış anlamış arkadaş :D usta ati ve nvidia aynı kullanılmaz :D
intel - sli
ati-crossfire
diye 2 ayrı kategoride kullanılır
Raxx36:D cidden yanlış anlamış arkadaş :D usta ati ve nvidia aynı kullanılmaz :Dintel değil kardeş nvidia-sli olacak niyetimiz kımseyi kırmak değilintel - sli
ati-crossfirediye 2 ayrı kategoride kullanılır
kusuruma bakmayın bugün dalgınım biraz :)
4870 hd 1 tane takılı ama şu an ulaştığım değerler çok iyi..bundan birtane daha olsa kalitedeki artışı düşünemiyorum..favorim ATİ..
En iyi diye bir şey yoktur. Her gün yenisi çıkıyor
bence playstation3 ü bilgisayara bağlayın(teoride mümkün teknik olarak bilmiyorum.)ikinci üçüncü hatta dördüncü kartlara gerek duymayacaksınız. :D
:D ps3 başlı başına zaten grafik canavarı onun ekran kartının klasmanını pc ile kıyaslanmaz fazla