Arkadaşlar God Of War severler için beklenen mucizeye az kaldı.. Oyunuyla birikte filmide geliyor.....Sizce Dünyanın en iyi oyunu olabilirbmi?
God 2 oyle görünüyordu... 3 de olurmu sizce..
Platform=PS3
Dünyanın En İyi Oyunu olabilirmi..?
Pc ye çıksa keşke hakkaten:( ps2 de kuzenimde bitirmiştim ilk iki oyununu süper ötesi birşey.birde arkadaşımın psp sinde psp versiyonunu bitirmiştim.Ordan burdan otlana otlana bitirdik seriyi:)
3de mükemmel olacağa benziyor.Bir diablo 3 birde bu merakla bekliyorum bakalım...
Olmaz, olamaz. PS3 hayranlığını anlıyorum ancak God of War'dan önce çıkmış tonla oyun var, ve hiç bir oyun dünyanın en iyi oyunu değildir, ve God of War a en iyi oyun demek bir sürü eski oyuna hakaret olur. GOd of War'ı da oynadım, ama bana Prince of Persia nın ilkini oynadığım zamanki kadar zevk vermedi. Ancak şimdi oynasam Prince of Persia da zevk vermez o kadar.
doru. hiç bi oyun dünyanın en iyi oyunu olamaz. o kişiye göredir.
Dünyanın en iyi oyunu seçilmez
kankalar dünyanın en iyi oyunu diye birşey yoktur
Command Conquers Generals eskiden dünyanin en iyi oyunuydu.
sistematik düşünün 1,2,3 serileride çıkınca iyiden iyiye gider
Lost Planet dünyanin en iyi oyunu olabilecek seviyede ama dil desteği çok salakça olduğundan kimse sevmedi
oynayanlar anlar.[Japonca ve korece gördüm ingilizce az bulunuyo]
son olarak tek oyunculuk oyunları bir kenara atında
online oyunlara gelin.
EVE Online son zamanların en iyi multiplayer oyunu[crysisın tarzında]
Sanki FreeLancerin 2009 versiyonu gibi eve online tavsiye ederim bakın ama türkçe paket gibi birşeyler olsaydı oyun 10 milyon kisi tarafından oynanırdı
herkez metin2 oynuyo reklam olmasın ama metin2 hava atma oyunu oldu
hacı korku dolu oyunlar oynamaya alışıksan bence PC al doom ve herne buluyosan yükle :D
Dünyanın en iyi oyunu diye bir tanım olamaz çünkü oyun kişisel bir zevktir herkesten herkese göre değişir mesala bana göre en iyi oyun Red Alert 3 dür ama genele baktığımız zaman hit bir oyun ama classic değildir kaliteli oyun değişmez bir oyunu sevmeseniz bile kalitesini kabul edersiniz ben AION oyununu sevmedim ama çok kaliteli bir oyun.GOD benimde sevdiğim oyunlardan biridir ama en kaliteli oyun olabilceğini sanmıyorum belki yılın oyunu olur.GOD3 okuduğum kadarıyla aksiyon kısmı beğenilirken platfor öğeleri ve bir çok şey pek beğenilmemiş çıktığında görücez