Dünyayı kurtaracak 5 uygulama!

CHIP Online
12-06-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğer siz de bir şekilde Dünyayı kurtarmak istiyorsanız, bu 5 uygulama tam size göre!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/dun ... uygulama_40867.html

Resimlerle: 40 sıra dışı PC kasası!

Tüketimin çoğumuz için hiç olmadığı kadar kolay bir hale geldiği günümüzde ilgilendiğimiz herhangi bir şeyi arayıp bulmamız, hiç de zor bir iş değil. Para verdiğiniz ürünlerin hangi politik düşüncelerin destekçisi olduğu, üretilirken hangi süreçlerden geçtiği, arkasında kimlerin olduğu gibi bilgiler sizin için önemliyse bu konuda sizi bilgilendirebilecek birkaç uygulama var. İşte bunlardan ücretsiz olanları.


<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2013060916562744172.jpg" alt="" width="240" height="400" />
Buycott (iOS, Android)

Buycott, ürünlerin arkasında hangi firmaların olduğunu bulmanıza yardımcı olacak en iyi uygulamalardan bir tanesi. Uygulama ile herhangi bir ürünü aratmak için barkod tarama özelliğini kullanmanız yeterli. Boycott, ürünü bulduktan sonra size onu hangi firmanın ürettiğini, iletişim ve adres bilgilerini, üretici firmanın diğer firmalarla olan ilişkilerini gösterecek.

Bununla birlikte uygulama, bir firmanın "iyi" veya "kötü" olduğunu size direkt olarak söylemiyor. Bunun yerine size firmayla ilgili "kampanyaları" gösteriyor. Tüm kampanyalar genellikle negatif olduğundan, buraya bakarak firmanın iyi mi veya kötü mü olduğunu keşfedebilirsiniz. Firmaya karşı hiçbir kampanya başlatılmamışsa, durumunun iyi olduğunu söyleyebilirsiniz.


Tüm Konu: Dünyayı kurtaracak 5 uygulama!

Resimlerle: 40 sıra dışı PC kasası!

Kaynak: www.chip.com.tr