Köksal sormuş:
Genelde power tuşuna bastıktan engeç bir kaç dakika sonra kapanıyor , fanlar duruyor neonlar sönüyor ve kapandıktan sonra 2-3 sn içindede tekrar açılıyor.Bazen windows açıldıktan sonra oluyor bazende daha açılmadan , arada yalama yaptığıda oluyor aynı şeyi 2-3 kere üst üste tekrarlıyor.Bir kaç kereden sonrada yoruluyor heralde ve düzgün çalışıyor ( şu anki gibi ) yani sorunum bilgisayarı ilk açtığımda oluyor genelde ve dediğim gibi tekrarladığıda oluyor.
Denediklerimi yazayım : Bios pilini çıkardım sıfırladım biosu , şu power , reset , hdd led vs. kabloları kontrol ettim , sıcaklıklar normal zaten sorunu açılışta yaşadığım için sıcaklıkla bi alakası olcağını sanmıyorum , power takıntı falanmı yapmış kontrol ettim araya bir şey* falan kaçmışmı diye , ve bir değişme yok dahada çok artış gösterdi gibime geldi.
Dediğim gibi her zaman olmuyor ama sıklıkla en az bir defa oluyor pat diye kapanıyor fiş çekilmiş gibi bekliyorum 2 sn sonra tekrar açılıyor bir şeye dokunmadan , aynen bios ta ram zamanlamalıyla oynadığım zamandaki gibi oluyor enterladıktan sonra ondada aynı şekilde oluyordu sanırım ayarların etkin olması için.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
Bilgisayarı toplatalı çok olmadı , i7 870 , asus p7h55d-m pro , kingston 1333 cl7 4 gb , 500 gb seagate 7200 rpm 16 mb cache, asus eah 5770 cucore , aerocool 600 w mid tower .
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0b9) Gecko/20100101 Firefox/4.0b9