selam arkadaşlar benim bilgisayarımın ekran kartı NVİDİA FX 5500 işlemcim intel pentium4 2.80 ghz ram ise 512 lik ANAKARTIM=Biostar P4M800-M7A benim sorum ise bu anakarta nvidia 7900 veya nvidia 8600 ((SHADER 3 destekli olmasını istiyorum)) takabilirmiyim eğer takılıyosa birde intel dual core işlemci takıcam bu anakartı dediğim gibi değiştirebilirmiyim tek sorun alacağım parçaların anakarta uyup uymaması ilgilenen arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
düşük maliyete sistemimi yenilemek istiyorum
Takabileceğiniz en iyi işlemci P4 3.x Ghz onunda sıfırını bulmak çok zor ikinci el alabilirsiniz. Sizin işlemcinizden %5 daha performanslı :) Yani işlemci değişikliğine gerek yok. Yalnız bütçenizi ve güç kaynağınız söylerseniz size ekran kartı ve ram tavsiyesi yapabiliriz. Birde sizde ki ram şuan kaç hızında ?
yani ben bu anakarta Intel Core 2 Duo takamammı şimdi
sayın hüseyin kurt ve mustafa@pc abilerim yardımlarınız için teşekkür ederim peki intel core 2 duo destekleyen anakart modellerinin fiyatları nedir acaba sorabilirmiyim bilgisi olanlar lütfen yardım edin
aslında ben gta 4 için bilgisayarın parçalarını değiştiricem bunun için ne yapmalıyım bana ne öneriyorsunuz tek sorun başta da yazdığım gibi anakart sistemi şu şekil yapmak istiyorum:
intel dual core 2 2.00 ghz
Nvidia geforce 8600gt (shader 3 olsun yeter)
2 gb RAM
ve de bunlara uyumlu bir ANAKART
şimdi bunların hepsi nasıl olur uyum olarak ve bunların sizce maliyeti ortalama ne kadar olur
LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM şimdiden hepinize teşekkürler