Panasonic NVGS 11 mini dv kamera aldım.Bilgisayarımda tv kartı yok.Ekran kartım ise onboard.ARCSOFT ve diğer fotoğraf yazılımları ile usb üzerinden fotoğrafları aktarabiliyorum ancak görüntüleri yakalayamıyorum.TV kartı almam gerekiyormuş.Alacağım kart dijitalmi yoksa analogmu olmalı bilmiyorum. Bu konuda bana yol gösteren olursa sevinirim.Ayrıca işimi görebilecek uygun fiyatlı tv kartı önerilerinizi bekliyorum.
Dv kameradan görüntü aktarmak istiyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bi arkadaşımın sony trv kamerası var ve usbden görüntü atabiliyor. neyse, tv kartina gelince, analog yalan dostum, geçmişte kaldı. benim lifeview idi eski tv kartım. sora dvb-s alayim dedim. süper aletler bunlar. oldu 5 ay falan, geçen yaz başı almıştım. inca'yı pek önermiyorum. alacaksan iki marka söyliyim, skyvision, yada skystar2. ama hangisi dersen skyvision derim. güzel kart. standart kumandası falan var. az önce başka bi konuda daha yazdim, türkiye alt yapısına göre üretilmiş. 2 yıl garanti veriyolar. 60 dolar + kdv falandı. üretici firma da çok güvenilir. ya ben anlatsam skyvision'ı yada skystar2 'yi sabaha kadar sürer. dediğim gibi ikisi de fena değil. sen bi sitelerine gir. skyvision için www.skyvisiontv.com skystar2 için www.technisat.com da ara kartı. dvb kartlarda ayrıca çözemiyceğin şifreli kanal yok gibi bişiy. bide uydu interneti falan var. detayli bişiy, istersen anlatırım sora. hadi kolay gelsin.