Bilgisayarımda çift katman DvD dual layer olmasına ragmen okutamıyorum. hatta geri cıkaramıyorum surucunun icerisinden. boyle bir sorun oldugunu yeni fark ettim bilgisayarımda. sizce ne yapmam gerekli
DVD Dual Layer Okutamıyorum
dvd-rom un bozulmuştur muhtemelen elile iterek kapatıyorsan bu ihtimal güçlenir aynısını kuzenim yapıyordu uyardım boşver dedi geçtiğimiz ay gitti yeni bir tane aldı senin çözümünde belki aynısıdır
laptop zaten. baska türlü kapanmaz ki
arkadaşım laptop olduğunu baştan belirtmiyorsun sonar başka türlü kapanmazki deyip aklınca dalga geçiyorsun sen laptop olduğunu söylemediğin için aklıma ilk bu geldi
servisi ara onlar sana yardımcı olur
dalga geçmek icin soylemedim ki özür dilerim. farkettim soyledigimi cevapla soyledim. sana bi kastım yoktu yanlıs anladın.
sisteminbize farkılı bir çift katman cd si ile deneyin muhtemelen elinizdeki mediayı tanımlayamıyor bir de sisteminizde dvd room unuzun üzerinde dl yada multi layer ibareleri varmı....
var tabiki.. denedim bir çok çift katman dvd fakat olmuyor. servise göturecegim buyuk ihtimal
var tabiki.. denedim bir çok çift katman dvd fakat olmuyor. servise göturecegim buyuk ihtimal
servise götürmeniz en mantıklısı bildiginiz gibi diz üstü bilgisayarlarda fiziki bir şeyi kontrol etmeniz masa üstülere oranla daha zordur temizlemenin dışında her şeyi denediniz sanırım ancak servisi sorununuza yardımcı olacaktır büyük ihtmalle lazerinden kaynaklanan bir sorundur
saygılar
Evt dogrudur. teşekür ediyorum yardımızınz için
aynı sorunun bi benzerinide ben yaşıyorum masaüstü bilgisayarımda
benim DVD-RW Samsung WriteMaster SH-S203D firmware güncellemesini de yapmama rağmen Double Layer (çift katman) DVD 'okutamıyorum' ama yazdırmada problem yok.
Chip Dergisinin vermiş olduğu çift katman ya da bir PC net dergisinden çıkan herhangi bir çift katman DVD okutamıyorum ne yapmalıyım teşekkürler
E-Post:ufukyildiz1..gmail.com