Selam Bende bu cd var ve bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat dvd'den yapmayı bilmiyorum daha once usbden format atmış'idim kolay bir şekilde dvd'den ilk kez atacagım için yardımlarınızı bekliyorum bios ayarları Default'da
DVD Format atmak
sanırım böyle yapmamı söyledin yaptım f4 e bastım (save and exit) casper ekranı geldikten sonra herhangi bir tuşa bastım fakat bilgisayar açıldı yokmu bilen biri ?
diğer dvdleri okuyor birde bu kendi orjinal dvdsi oldugu için normalde usbde windows 10 var ben windows 8 i kurmak istemiştim internette kurulum aracı yok 8.1 i var fakat orjinal keyi kabul etmiyor sadece 8 içinmiş eğer varsa usb'ye kurabilirim yani orj key varken dijital hakla etkinleştirilen windows 10 key'i biraz içimde sıkıntı yaptı :) bu arada dvdyi diş macununla ve yumuşak mendille sildim yinede okumuyor
BIOS'da gömülü olan Windows 8 lisansını Windows 8.1 de tanıyacak ve (internete bağlandıktan sonra) etkinleşecektir DVD hasar görmüş veya hatalı yazılmış olabileceği gibi BIOS ayarlarını da hatalı yapmış olabilirsiniz.
Casper'ın yetkili servisi size yardımcı olabilir.
Onun dışında buradan Windows 8.1'i indirmek için gerekli araca ulaşabilirsiniz.
http://windows.microsoft.com/en- ... reset-refresh-media