burdan bütün arkadaşlara iyi akşamlar dilerken bir sorunum var.evimde
sık sık dvd film ler alıyorum bunların yıpranmaması için kopyasını
çıkartarak orjinalini saklamak istiyorum fakat kopya koruması olduğu için kopyalıyamıyorum.bana hangi programı tavsiye edersiniz teşekkür ederim
dvd kopyalamamda bana yardım edin
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.clone dvd yi denedim fakat kopya korumasını kaldıramıyor eğer bundan başka bir program varsa rica edeyim.teşekkürederim ilginize.
smartripper iyidir. ücretsiz, arat bulursun nette. bölge koduyla sorun yaşıyosan dvdidle pro yu da eklemen iyidir. crackli bulması zordur, deneme sürümünü 1 ay kullanırsın.
bir de bana any dvd programını tavsiye ettiler aradım buldum fakat çalıştıramadım bundan anlıyan varsa yardımını bekliyorum...saygılarımla
öncelikle başka dvd ye mi yazdırıcan yoksa divx falan yapıp cd ye mi yazdırıcan. any dvd yi duymadım doğrusu. dvd ye yazdıracaksan. smartripper internetten indirebileceğin küçüklükte bir program. onunla tüm korumaları kaldırarak hard diske filmi kopyala. sonra nero falan bir yazıcı ile dvd ye yazdır. eğer dvd 4.7 gb tan büyükse dvd yi bölen ya da sıkıştıran başka programlar var. onlara başvurucan o zaman.