dvd nisan 2008

HPQ-User
12-04-2008, 01:28   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

cem sormuş:
Her ay derginizi alıyorum, derginizle birlikte hediye cd ya da dvd de alıyorum cd leri kurabiliyorum calışıyor ama dvd bir türlü çalışmıyor nisan 2008 de vermiş olduğunuz dvd çalıştıramadım... Dreamweaver eğitim videosu yükleye çalıştım dreanweavwe sayıfasu geliyor konular falan görüyorum sonra çalışmıyor ve öylece duruyor aşağıya sayıfayı indiremiyorum ve kapatamıyorum video çalışmıyor bir türlü.. ctrl +alt + del tüşları marifetiyle bilgisayarı kapatıyorum... derginizin nisan 2008 dvd videosunu nasıl kulanacam..

teşekkürler,iyi çalışmalar..

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
vista,Quad,3gb ram,250hdd,512 ek.kartı,

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.1)

Kapalı Hesap (34907)
12-04-2008, 06:55   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

Arkadaşım büyük ihtimalle DVD sürücün de problem var, sürücünüzün temizliğini yapınız.,

neverofnever
12-04-2008, 11:30   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
507 mesaj

Anlamadığım şey ; Dvd'yi çalıştıramıyorum derken dreamweaver videosunu nasıl açmayı denediniz ve konuları nasıl gördünüz.Yada sizin çalıştıramıyorum derken kastınız ; Sadece dreamweaver videosunu mu açamadığınız ? Eğer dvd deki diğer içeriklere bakıp sadece dreamweaver'a bakamıyorsanız sorun sizinde anlayacağınız gibi Dreamweaver videosunda.Ben dvd de dreamweaver videosunu açtım ve hatta konuların anlatımınıda izledim bir sorun olmadı.Birde dvd-cd sürücünüzün üzerine gelerek araştır seçeneğine basın ve  Disksürücüsü:\program\dwv\başlat seçeneğinden deneyin.Yada ordaki video klasöründeki flv dosyalarını farklı programlarla açmayı deneyin.Belki sorununuzu çözebilirsiniz.