arkadaşlar acer 5920g-3a1g16m dizüstü bilgisayrım war.dün dvd-r ye .avi formatlı bir kaç film attım(NTI wardı dizüstünde ondan veri olarak kopyaladım dvd-r ye) sonra başarılı bir şekilde kopyalandı filan dedi.dvd-r yi çıkarıp tekrar taktım,tam dvd nin içini açtı filmler çıktı,birisinin dosyasını açıp çalıştırmaya çalıştım ama bilgisayar sürkekli takılmaya başladı we filmi açmadı,masaüstü bir bilgisayarda denediğimde ise hiç bir sorun vermeden hiç de takılmadan açtı,ama başka bir masaüstü bilgisayarda yine takıldı açmadı acaba sorun ne ne yapmam gerekiyor?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)))
dvd okuma sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 25 Nisan 2009 00:10
Yıllanmış Üye
944 mesaj
kullanılan dvd okuyucular da var bişey
OP Taze Üye
18 mesaj
hangi tür dvd ye yazmam gerekiyo bütün dvd okuyucularda sorunsuz çalışması için???
OP Taze Üye
18 mesaj
bide aynı tür dvd ye başka bir acer laptopdan yine .avi formatlı film kopyalamıştık ama başka laptop tan kopyalanan dvd bnm laptop umda açtı.sorun şu neden ben kopyalayınca kendimde açnca takılıo başkası kopyalayınca bende takılmadan açıo???
Yıllanmış Üye
944 mesaj
ben dvd video olarak yazıyorum nero ile oynattığım dvd player olsun dvd rom olsun sorumsuz çalışıyor.
pisayada satılan dvd ler iyi.
program olarak bilgisayarında vlc media playeri kullanmanı öneririm
ikinci soruna verebilecek cevabım yok.