Bende DVD-R Cdler var sürücüm ise DVD-RAM Sürücüsü bunları yazamıyorum veri. Sorun nedir acaba
DVD-RAM Sürücüsü
Yazmayı nero veya benzeri bir program ile denedinizmi? Bir de programlar ile deneyin.
Nero ile yazıdrmaya çalıştığımda şöyle birşey çıkyor karşıma. DVD-RAM acaba sadece okuyucumu yazıcı değilmi diye bi soru geldi aklıma?
Buda aygıt yöneticisindeki sürücümün tam adı
and
Gördüğüm kadarı ile bir adet cd yazıcınız bir adette dvd yazıcınız var.Her ikisininde sürücü harfine dikkat edin.Yazdırma seçimi olarak cd yazıcınız seçilmiş olmasın.Eer dvd yazıcınızda boş dvd var ve nero bunu yazdırılabilinir olarak tanımıyorsa bu uyrıyla beraber dvd yi çıkartır, çıkartıyor ise sürücü harfi doğrudur.Bir diğeri bazı dvd medyalar oldukça kalitesiz olmakta ve bu sebeble yazdırılamamakta kaliteli bir dvd alarak ta yazdırmayı deneyebilirsiniz.
Peki tam olarak ne yapabilirim?
Bilgisayarıma girdiğimde DVD-RAM Sürücüsü (E) Yazıyor ama aygıt yöneticisinde DVD-RW yazıyor bunlardan hangisi doğru :)
Bilgisayarıma girdiğimde şöyle gözüküyor.
Aygıt yöneticisine girip baktığımda ise
Şimdi hangisine inanıyım.
Arkadaşlar bende LG HL-DT-ST CD-RW GCE 8527B Cd writer var fakat uzun zamandır Cd okuma dışında birşey yapmıyor cd yazamıyorum Neroda da yazmıyor windows xp dede ne yapabilirim. güncelleme yaptım kaldırdım sürücüyü yeniden buldu ama cd rom olarak buluyor cd writerı görmüyor.yardımcı olursanız sevinirim.
Lütfen Cd sürücünüze boş cd yerleştiriniz diyo yazmıyo bile.
KalicakLütfen Cd sürücünüze boş cd yerleştiriniz diyo yazmıyo bile.İlk resmi diyorsan içinde cd var iken (dvd-r) o yazı çıkıyor.