Merhaba lütfen bana yardımcı olurmusunuz ? Cd ye resim ve video yüklüyordum hata yaptım ve yüklerken iptali tıkladım .
Şimdi hangi cd yi taktıysam dwd rm sürücüsü görmüyor . Ne olur yardımcı olun ne olmuş olabilir ve ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim ? DWD RW SÜRÜCÜSÜ bozulmuş olabilirmi ? Yardımcı olun çok rica ediyorum....
[DONANIM] dvd rm cd görmüyor
dvd sürücünün firmwaresi bozulmuş
üretici sitesinden aygıtın güncel firmwaresini indir ve aygıta yüklemeyi dene işe yaramassa force flash ve crossflash yöntemlerini dene
yapamassanız üye olup bana özel mesaj atın yardımcı olurum
Merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum .
Cevabınızı 2 gün önce gördüm hemen yazamadım kusura bakmayın ...
Dediğinizi henüz yapma vaktim olmadı ama yapacağım fakat üretici firma derken bilgisayarın üretici firmasını kastediyorsunuz değil mi ? Birde daha acil çözmem gereken başka bir sorunum daha var bu konudada yardımcı olabilir misiniz bana ? Sorun şu bir mp 3 aldım 1 gb lıkta hafıza kartı aldım şarkıları yükledim mp3 taktım fakat dönüp dolaşıp dört şarkıyı çalmaya başladı bir türlü diğer şarkıları çalmıyor kartı çıkarıp şarkıları sildim tekrar yükledim yine aynı oldu ve dahası yüklediğim 4 şarkı dışında diğer şarkıları bilgisayara tekrar yüklediğimde bir daha çalmıyor bozuluyor .
Bu durumu acil çözmem gerek çünkü mp3 yeğenime hediye aldım bir kaç sonra doğum günü o güne yetiştirmek istiyorum yardımcı olabilirseniz duacı olurum lütfen ...
Ayrıca tekrar teşekkürler cevap verdiğiniz için sağ olun ...