arkadaslar bugün pc im asus dvd- writerimlar geldi.
ancak bu olay hakkinda fazla bilgim olmadigi icin size danismak.
sorularim sunlar
1-) eger bir orjinal dvd filmimi pc me harddiskime kaydettim. ancak filmi nasil oynatcam? cünkü cd oldumu kendi otomatik yapiyorda( program power dvd)
harddiske atinca tek tek dosya olayina girdigi icin hepsini secemiyorsun. yada tek tek böle sorunlarla calistiriyor. bunu bir cözümü varmidir?
2-) Eger bir dvd filmimi direkt olarak önce harddiskime sonrada bos bir dvd ye kaydetsem kaltiede düsüs olurmu? evet kendimde su an yüklüyorum bakicam ama sizede sormak istedim.
3-) son olarak bu ayki chipde nasil bir dvd yi 700 mb ya indirmek yani recode yapmak anlatilmis. bunuda hafta sonu denicem. sorum suki salonumdaki home theatre sistemimde izlemek istersem ( philips) 5.1 dolby digital ses cikisini verirmi?
yoksa sadece görüntüde netlik yakalanir.
4-)son sorumda asus DRW-0804P marka dvd writer aldim sizce nasil?
simididen herkese tesekkürler, saygılar
dvd writing hakkinda bir kac soru!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
200 mesaj
1-)filmi oynatmak için power dvd yerine real one player kullan ben kullanıyorum çok işime yarıyor. bunun bir çözümü varmı9 bilmiyom
2-)dvd-rw ın iyi bir marka ise(LG gibi) sorun olmaz ama gidip philips aldıysan kolay gelsin
3-)philips veriyo olabilir ama bildiğime göre sony vermiyo
4-)bence LG alman daha iyi olurdu ben LG kullanıyorum ve kuzenimde öyle(1 yıldır) ve ben hiçbir sorunla karşılaşmadım ama philips almadığın iyi olmuş kolay gelsin