Arkadaşlar pc'imde yüklü oyunlar var bunları yer açmak için DVD ye yazdıracağım fakat oyunların boyutu mesela World at ware 6.5 GB 2 DVD de yazdırmalıyım hiç denemedim nasıl yapabilirim dosyaları kendim ayırıp düzenledikten sonramı yazdırayım ?
DVD yazdıracağım yardım edermisiniz ?
Elinde oyunun setup dosyası varsa iki klasör oluştur ve bunların bir tanesini 4 gb diğerinide 2.5 gb olucak şekilde oyunun dosyaları ile doldur.Nasıl doldurduğun farketmez kafana göre dosyaların bir kısmını bir klasöre,diğer kısmınıda diğer klasöre at.
Eğer elinde .iso dosyası varsa HJ-Split programını indir.Yüklemeden çalışıyor ve çok küçük boyutlu bir program.HJ-Split i çalıştırdıktan sonra karşına bir pencere çıkacak.Oradan Split i seç daha sonra Input File dan böleceğin dosyayı bul ve tamam ı tıkla.Outpur File dan dosyanın bölündükten sonra nereye kaydedileceğini ayarla.Split file size dan Kbytes i Mbytes yap yanında olan boşluğada 100 yaz böylece dosyalar 100 er megabaytlık parçalara bölünecek.Start a tıklayarak işlemi başlatabilirsin.
Birleştirmek içinse program açıldığında Join e tıkla.Input file a .001 uzantılı olan dosyayı göster.Zaten birleştirmek için sadece bu dosyayı görür.Outpur file a dosyaların birleştirildikten sonra nerede konumlandırılacağını gir.Start a bas ve işlemin bitmesini bekle.
Anlatım biraz karmaşık gelebilir ama adım adım uygularsan yanlış yapmazsın.
selamlar yeni konu acacaktımki benimde aynı sorunum vardı buraya yazmak istedim..bendede cod 4 oyunun iso dosyası var 6.5 gb acmaya calısınca direk nero cıkıyor ve tabiki yazamıyor büyük oldugu için..dediginiz hj-spliti kudum ve parcalara ayırdım ancak bu dosyalarıda iso.001 olarak 100 mb lık parcalara böldü.ancak ben bunu nasıl kuracam dosyalar direk acılmıyor bunları nasıl seup klasörüne cevirecem bilen varmıdır acaba...