dvd yazma ile ilgili sorun

HPQ-User
05-07-2010, 17:49   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ogz sormuş:
ii gunler
bnm 2 tane sorum olacak
1)bn pcye dvd takarak fifa 08 oynuyorum fakat  dvd cizildigi icin bazen oyun acılmıyor gec acılıyor veya takılı kalıyor.simdi bn kendime yeni bir fifa 08 dvdsi yazabilirmiyim yada bu oyunu dvd kullanmadan acabilirmiyim bunları yaparsam nasıl yaparım ?
2)arkadaslar asagıdaki linkte gordugunuz resimdeki okla gosterilen yerdeki bazı resimleri bn oradan kaldırmak istiyorum nasıl kaldırabilirim acaba?

yardımlarınız icin simdiden tskkrler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
1.5 gb ram
256 mb ekran kartı
intel pentium d 2.8 ghz

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.17) Gecko/2009122116 Firefox/3.0.17

VOY
05-07-2010, 20:26   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
922 mesaj

1.) Fifa 08 orjinalse ve DVD koruması yoksa DVD imaj kalıbını Nero v.b. yeni bir DVD'ye yazdırabilirsiniz. DVD'niz çizik olduğundan bu işlem yarıda kalabilir. Eğer orjinal bir ürün kullanıyorsanız DVD kullanmadan açamazsınız. Ancak bu sorunu internette bu forumdaki kurallara uymayan bir forum bulup ( kısacası illegal paylaşım yapan bir forumdan) Fifa 08'in Crack'ini indirip oyunu DVD kullanmadan oynayabilirsiniz. Yalnız bu işlemi yaparken Crack indireceğiniz yeri iyi seçin. Crack diye başka zararlı yazılımlar indiredebilirsiniz.

emincullu
06-07-2010, 09:25   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

benımde 1 LG dvd writer bide normal cd writer var. cd calısmıyor ama dvd calısıyor acıorum ıcıne dvdyı takıorum ısıgı yanıp sonuyor sonra duruyor . hiçbişe olmuyor pcnın ekranında . bılgısayarıma gırıncede dvd gozukmuyor sadece cd gozukuyor . sizce problem nedır deiştirmelımıyım yoksa cozulebılırmı?