Herkese selam. Vista Ultimate DVD sine SP1 nasıl entegre edilir?
XP ye SP3 entegre etmek için x-lite programı işe yarıyordu. Sanırım vista için de v-lite programıyla yapılıyor? Ama ben bu programı bir türlü çalıştıramadım.
DVD ye Service Pack 1 Entegre Etme
elazığlı banada aynıdını söyledin harfiyen yaptım ama tam sonun gelince başarısız değişiklikler kaydedilemedi diye bir hata cveriyo bunun çözümü nedir ben en son sürümle yaptım bu işi programdanmı kaynaklı sp sağlam defalarca kurulum yaptım
o hatayı hangi değişiklikleri yaparken veriyor? vlite ile sp1 değilde normal tek tek güncelleştirmeler entegre edilirken bazılarında sorun yaşanabiliyor, ancak daha sonraki denemelerde onlarda entegre ediliyor.
şimdi ilk önce vistayı d ye kopyalıyorum klasör içine başka bir klasörede sp1 koyuyorum d de duruyolar sonra programı çalıştırıyom vistayı seçiyorum direk görevlere geçiyor sp 1 seçiyorum entegreye başlıyo yaklaşık 1.5 saat sonra başarısız değişiklikler kaydedilemedi diyo 50 kere denedim olmadı
sen vlite'ı tamamen silip bir daha yükle istiyorsan, bide sp1 dosyanın diliyle senin vista'nın diliyle aynı di mi?
o zaman ya vista'nda yada sp1'inde bir sorun var. sp1'den önce normal vistaya herhangi bir güncelleştirme eklediysen yada bazı bileşenleri sildiysen onun yüzünden bu hatayı veriyor olabilir. böyle birşey yoksada mümkünse baska sıfır bir vista dvdsi ile dene. cünkü baska bi acıklaması yok.
hiç birşey değiştirmedim ve eklemedim bide böyle birşey var bendeki vista dvd si casper ın dvdsi zaten windows etkinleştirme bile yapmıyorum kendi kendini etkinleştiriyo ondan kaynaklanıyo olabilirmi bide formata başalrken key mey yazma yeri yok karşıma direk sürücü biçimlendir seçenmekleri çıkıyo
baştan niye demiyorsun baba casper diye; firmalar ürünleriyle birlikte otomatik kurtarma diskleri verirler. bunlarda bazı ekstra fonksiyonlar olur ve bazı fonksiyonlarda çıkarılmış olur. sen normal sıfır bir vista dvdsi ile dene onu. onca mesaj uğraştırdın bizi
baran101010valla ne bileyim kusura bakma sonuçta oda format atıyo hiç aklımamühim degil, artık sorunu çözdük işte. normal bir dvd ile sorunsuz işini görürsün.