Öhööhööm şimdi walla bende hiçbir sey anlamadım. Bir cevapta yazmıyor. bekliyoruz.
dvd yi cd ye cevırme?
- 1
- 2
arkadaslar benim yaptığım sadeve total video conventerde mpeg dosyasına çevirdim ve cdye kaydettim ve cdyi media playerde izleyebiliyorum yaptığım sadece bu
Şimdi Neroyu aç ve video CD hazırlama tusuna bas. Karsına çıkan pencereye videonun kendısını koy sana bazı sorular sorabılır.Bunları istedigin gibi cevapla ve en sonunda Burn tusuna bas (CD yak yani)Nero videoyu senin istediğin gibi CD'ye yazacaktır.
bu işlemi dvd cdsinin kendisinden mi yoksa diger converte ttiğim cd den mi yapayım
naz o convert ettigini koy
yaptı heralde.... cvp vermediğine göre.
çok zor bişey değil ya.. bence yapmıştır.....
OLMADI YA NE YAPMASI ARKADAŞLAR BENDE BİR ANORMALLİK VAR DEMEKKİ :)
naz hanım tekrar nerhaba eger şimdiye kadar yaptıklarınızı anlatırsanız size tekrar yardımcı olmaya çalışırım hatta çevirmeye çalıştıgınız mepeg dosyasının bayutunuda söyleyebilirmisiniz
saygılar :)
SUANDA CD YANIMDA DEĞİL AKŞAM YAZARIM DA NORMAL MPEGDEN NEROYA CEVİRDİĞİMDE GÖRÜNTÜ VE SES KALİTESİ ÇOK BOZUK OLARAK KAYDETTİ.
kaydınızı cep telefunuylamaı yapmıştınız
hayır sony dvd dcr 105e ile çekim yapıldı
dvd den mpeg geçişte elbette kalite düşecektir hatırlarsanız bu yüzden dvix e çevirmenizi tavsiye etmiştim
EWET TEKRARDAN BENDE DİVXE ÇEVİRMEYE ÇALISTIM FAKAT ÇEVİRİ YAPMADI
orjinal dvd den çevirme japın
CONVERT YAPMADAN MASA ÜSTÜNÜ AÇIYOR DİĞERİNDE CONVERT YAPIYORDU
bununla ilgili olarak superr programı ile dvix çevir bu sefer olacaktır ama vcd de izleyemessin dvd playerlerle rahatlıkla izlersin artık oda olmazssa
bakın elinizdeki mpeg e çevirdiginiz vidioyu movie makera atın daha sonra bilgisayarıma kaydetin
yukarda sol köşede seçenegi var ondan sonra kaydettigi yerden alıp neroda vcd cd si yapa gelerek bırakın sonra sizin için çevirecek oturup izleyin
- 1
- 2