arkadaşlar dvd bir data yı cd ye aktarmak istiyorum bunun için dvd yi cd şeklinde bölmek gerkiyor bunun için bir program biliyormusunuz yada bir yöntem
DVD'Yİ CD'YE ÇEVİRME
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşlar bu konu hakkında tam bir bilginiz yok galiba yada ben açıklayamadım en iyisi ben iyice bir açıklayayım bu olayı:
şimdi bende bu battle for middle earth'ın dvd si var bunu ben bilgisayara kaydettim bu dosyaları ben cd ye aktarmak istiyorum bunun içinde bu dosyaları bölmek gerekiyor bunu winrar dışında nasıl yapabilirim winrarda denedim hata çıkarıyor cd'ye aktarınca...
bunun bir yolunu bilen birisi varmıdır acaba?
Winrar ile bölerken ne hatası verdi ki? Winrar ile 700 Mb'lık parçalara ayıralabilirsin. Her bir parçayı CD'ye yazarsın. Nasıl bir hata veriyor Winrar?
arkadaşım winrar hata vermiyor yine ben anlatamamışım kusura bakma cd ye yazdıktan sonra yukleme sırasında hata veriyor ikinci cd de diyorki kaynak diskten okunamıyor diyor birkac cd ye aynı seyı tekrardan yazdım olmadı sonra dosyayı bolerken birşey olustur diye birdaha böldüm tekrardan cd ye yazdım yine aynı hata
valla hacker_23 senin sorununa diyeceğim bişey yok ama benim sizlere bir sorum var bende bir tane dvd player var ve ben bunu vcd ye cevirmek istiyorum bana önerebileceginiz bir program ya da bir site var mı?yardım ederseniz sevinirim hepinize tesekkür ederim...
shrekcim canım benim sorucağın soru varsa forum anasayfasında başka bir başlık altında açarsan daha iyi olmazmı sence başlığın altında soru soruyosun yani hakaret gibi algılama sadece uyarmak amacıyla söyledim biraz dikkat..