Toshiba Combo marka dvd/rom özellikli yazıcıyı 1 bir sene olmadan garantiye vermek zorunda kaldım,cd'yi geç okuyordu,bazen okur bazen okumazdı,cd yazarken bazılarında yakıyor çok takılıyordu,derken verdik servise onlarda sağolsun lar 30 iş günü ayaklarıyla bizi bekletip yenisini verdiler şu an yine hata vermeye başladı ve yenisini alalı 6 ay gibi kısa bir süre oldu.Toshiba Combo hiç tavsiye etmem!!!
Verdiği hatalar şöyle;Cd okumada seçim yapıyor,okumaya çalışırken fare takılıyor.Bazen düğmesine bastığımda cd çıkmıyor,bir iki vuruyorum anca öyle çıkıyor. Sesi fazla, kısacası olumlu bir tarafı yok nerdeyse...Ayrıca bazen pc açılırken "Detecting IDE Drives..." yazısından sonra takılıyor yukarıda belirttiğim gibi bir iki vurunca,kapağı açılınca anca windows'a giriyor.Yoksa takılıp kalıyor öyle...
Arkadaşlar bu yaşadığım sorunların bir ilacı varmı??? Varsa paylaşırsanız sevinirim zaten bir dvd yazıcı almayı düşünüyorum.
Aşağıdaki topic'te almak istediğim dvd yazıcıları belirttim. Sağolsunlar bazı arkadaşlar yorumda bulunmuşlar,ama sizde eklerseniz sevinirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Saygılar...