dvd-writerim LG GSA-H42N. eskiden çok guzel çalışıodu fakat pcye format attım bi sure sonra cd kopyaladım ama kopyaladığım cd boş çıktı. Sonra pcdeki dosyayı cdye yazdırdım onu duzgun yazdı neden dvdim cd den cd kopyalamıo fakat cd yazdırabilio fikri olan varsa lütfen yardım etsin
DVDWRİTER DA CD KOPYALAMAK
CatLakProf92arkadaşlar bndede LG gsa-h42n var bnmkide cd kopyalamıo pcdeki dosyaları cdye yazıo ama cdden cdye kopyalamıo(nero kullanırken) bu neden olabilir?? clonecd kullanırsam kopyalıBaşka bi başlıkta böyle demişsin.Clone Cd ile kopyalıosa problem Dvd-RW da değil kullandığın dier programdadır...Son Düzenleme: efsanefenerli1907 ~ 22 Ağustos 2007 11:29
arkadaşım aynı konuyu dün açtım aynı ddv-rw ı kullanıyoruz.hemde aynı ndenle.bnde format attırdım çalışmadı.dün servise verdim.snnkinin de garantisi vardır heralde.cvp yazarsan sewinirim.
efsanefenerli aynı konuyu dün ben açmıştım aynı sorun bende de vardı..okuodu ama cd kopyalarken boş cıkıoyodu aynı nedenle gene konularımız çünkü bnde daha yeni format attırdım ondn sonra böyle oldu..bence servise versin garantisi varsa
Problem senin probleminle aynıysa servise götürmesi gerekir ama CloneDVD de fln kopyalayabiliosa problem alette değildir...Nero dan kaynaklanıodur...
ya kusura bakmaın bn bu konuyu açtıktan sonra diğer konuyu gordum oraya yazdım ayrıca efsanefenerli arkadaş nerodan kaynaklanıodur demiş bncede oyle ama dvd ile gelen neroyu kullanıorum acaba servis nerodan kaynaklandığı belirtip yeni nero yollar mı?
erdem187arkadaşım aynı konuyu dün açtım aynı ddv-rw ı kullanıyoruz.hemde aynı ndenle.bnde format attırdım çalışmadı.dün servise verdim.snnkinin de garantisi vardır heralde.cvp yazarsan sewinirim.arkadaşım peki srvis ne yaptı snnkine??