Selamlar,
Arkadaşlar vista home premium kullanıyorum benim bilgisayarım explorer.exe den dolayı windows açılışında hata ile açılıyor siyah ekranla karşılaşıyorum bi yere girmek için ctrl+alt+del>windows görev yöneticisi>yeni görev>gözat şeklinde girebiliyorum.. ilk sorunum bu soruna çare olarak win 7 yi kurmak istedim ama ne talihsizliktir ki dvd romum ömrü doldu artık dvd-cd okumuyor tam win 7 yi taktım gitti:)
bilgisayarımda win 7 setupı var ama iki kez tıkladığımda direk yüklemiyor bi yerden sonra beni masaüstüne atıyor tekrar benim sorunum dvd ye yazmadan nasıl kurabilirim bilgisayarıma win 7'yi?
Dvdye Yazmadan Windows 7
güzel hoş anlatmışsınızda dile getirdiğim gibi siyah ekran sorunu var masaüstünde hiç bişey yok ne görev çubuğu ne kısayol ikonları simsiyah deamon toolsu açmak içinde sağ alttan görev çubuğunda ikonu oluyodu sağ tıklayıp sana sürücü oluşturuyoduk..maalesef bende görev çubuğu olmayınca..deamon tools alternatifi önerebileceğiniz sanal sürücü programı var mı?
Görev yöneticisinden "explorer.exe"yi çalıştırdığınızı söylediniz...
yanlış anlamışınız ben herhangi bir yere girmek için yani müzik dinlemek internete girebilmek vs için görev yöneticisini kullanıyorum dedim ve ya demek istedim..alcohol 120% diye bir program buldum umarım onla halledebilirim..
baska bir pc den yaz kEndi pc den boot et
laptopım var ama nasıl olacak o eğer dvdye yaz diyorsan dedim ya masaüstü dvd romu öldü okumuyor ne cd ne dvd..
yeterli bellekte flash diskim var böylede deneyim fakat alcohol 120 kurmaya geçti ama hata verdi
You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.
oncelikle yeni bir dvd-rom bul
internet cafe falan dedim veya bir arkadasının pc sinde kopyalaya bilirsin
ben uyumaya gidiom
:)
uğraştım sonunda yaptım ama kurarken c yi silmedi başkada yerel diskim yok 270 gb dolu onun üzerine kuruyor şuan garip :D