Format factory ile Xilisoft ile Denedim Çevirebiliyor. Standart şekilde dvr formatlı iken yani çevirmeden de K-lite codec yüklü iken de Oynatabiliyor. Sorunsuz çevirmek için ise Dvr studio 2 ürünleri ile Compress edip izlenebiliyor ve Compress üründen Çevirme yapınca da izlenebiliyor ve daha sağlıklı oluyor.
.dvr formatı
- 1
- 2
Xilisoft Video Conventer ücretli Kaynak.Format factory ile Xilisoft ile Denedim Çevirebiliyor. Standart şekilde dvr formatlı iken yani çevirmeden de K-lite codec yüklü iken de Oynatabiliyor. Sorunsuz çevirmek için ise Dvr studio 2 ürünleri ile Compress edip izlenebiliyor ve Compress üründen Çevirme yapınca da izlenebiliyor ve daha sağlıklı oluyor.
Dvr studio ücretli Kaynak.
Format factory'e çok güvenemiyorum. Sebep.
K-lite ise bildiğim kadarıyla vlc ve gom player ile aynı codecleri kullanıyor. Ayrıca turkey forumdan verdiğiniz linklerdede dosyayı açamamıştı.
Teşekkür ederim K-lite videoyu açtı. Ben vlc ve gom player K-lite ile aynı codecleri kullanıyor biliyordum ama yanlışmış.
Ücretsiz ve .dvr formatını .dvix'e çevirebilecek bir conventer biliyormusun?
Haklısın ancak daha öncede dediğim gibi ben vlc ve gom player k-lite ile aynı codecleri kullanıyor biliyordum birde turkey forumdaki linklerde k-lite'ninde videoyu açamadığı yazıyodu.3 mesaj da yazmıştım :)
Google dearattığımda dvr-ms formatı çıkıyor :( convert bulamadı
- 1
- 2