Format factory ile Xilisoft ile Denedim Çevirebiliyor. Standart şekilde dvr formatlı iken yani çevirmeden de K-lite codec yüklü iken de Oynatabiliyor. Sorunsuz çevirmek için ise Dvr studio 2 ürünleri ile Compress edip izlenebiliyor ve Compress üründen Çevirme yapınca da izlenebiliyor ve daha sağlıklı oluyor.
.dvr formatı
- 1
- 2
Format factory ile Xilisoft ile Denedim Çevirebiliyor. Standart şekilde dvr formatlı iken yani çevirmeden de K-lite codec yüklü iken de Oynatabiliyor. Sorunsuz çevirmek için ise Dvr studio 2 ürünleri ile Compress edip izlenebiliyor ve Compress üründen Çevirme yapınca da izlenebiliyor ve daha sağlıklı oluyor.Xilisoft Video Conventer ücretli Kaynak.
Dvr studio ücretli Kaynak.
Format factory'e çok güvenemiyorum. Sebep.
K-lite ise bildiğim kadarıyla vlc ve gom player ile aynı codecleri kullanıyor. Ayrıca turkey forumdan verdiğiniz linklerdede dosyayı açamamıştı.
Ben dediğim şekilde kolayca açabiliyorum Klite ile. Codeclerinizde sorun vardır. Hiç dönüştürmeden ilk denemişdim. Zaten gönderdiğiniz içinde 1 adet video var diğerleri sistem ve data paket yazılımları.Teşekkür ederim K-lite videoyu açtı. Ben vlc ve gom player K-lite ile aynı codecleri kullanıyor biliyordum ama yanlışmış.
Ücretsiz ve .dvr formatını .dvix'e çevirebilecek bir conventer biliyormusun?
Teşekkür ederim K-lite videoyu açtı. Ben vlc ve gom player K-lite ile aynı codecleri kullanıyor biliyordum ama yanlışmış.
Ücretsiz ve .dvr formatını .dvix'e çevirebilecek bir conventer biliyormusun?3 mesaj da yazmıştım :)
Google dearattığımda dvr-ms formatı çıkıyor :( convert bulamadım
Haklısın ancak daha öncede dediğim gibi ben vlc ve gom player k-lite ile aynı codecleri kullanıyor biliyordum birde turkey forumdaki linklerde k-lite'ninde videoyu açamadığı yazıyodu.3 mesaj da yazmıştım :)
Google dearattığımda dvr-ms formatı çıkıyor :( convert bulamadı
- 1
- 2