Sorunun yüksek ihtimalle psu işlemcin bayaa bi güç harcıo gibi gözüküo psunun kapasitesini arttır...
DX10 KART ALACAKLAR DİKKAT
- 1
- 2
Bende aynı kart (oc edition) ve tagan 430 watt var çalıştırıyor ama işlemcim eski.
Eski sürücüyü kaldırdın mı yeniyi yüklemeden önce?
BU DÜŞÜNCELERİN ASILSIZ OLDUĞUNUN AÇIKLAMASI
Microsoft'dan Sam Glassenberg - kendisi DirectX gelişim programının üst düzey yöneticilerindendir - yaptığı açıklama ile DirectX 10.1'in DirectX 10 destekli donanımlar ile uyumlu olduğunu DirectX 10.1'in nispeten hafif bir güncelleme olacağını ve bu güncellemenin özellikle DirectX 10 API'sinin özelliklerini genişletmek ve ömrünü uzatmak için yapıldığını ifade etti. Ayrıca yapılan açıklamada DirectX 10 destekli donanımların DirectX 10.1 ile gelecek özellikle 3D render kalitesini arttırıcı bazı özelliklerini desteklemeyebileceğini fakat hiçbir geliştiricinin de "bu oyun sadece DirectX 10.1 destekli" gibi özel bir vurgu yapacağını tahmin ettmedikleri Sam Glassenberg tarafından vurgulandı.
600W aldım taktım sorun yine devam ediyor!! demekki sorun power supply dan değilmiş. Büyük ihtimal driverlar karışıyor önceki kartım ATI X1650 Pro ydu, bu akşam driver cleaner deniycem olmazsa sistemi baştan kurucaz :(
Direct X'den çok shader modele göre seçim yapsak daha mantıklı değil mi
Trance600W aldım taktım sorun yine devam ediyor!! demekki sorun power supply dan değilmiş. Büyük ihtimal driverlar karışıyor önceki kartım ATI X1650 Pro ydu, bu akşam driver cleaner deniycem olmazsa sistemi baştan kurucaz :(O zmn format at yine sorun olursa ekran kartında problem vardır...
evet format attım yine aynısı oldu. demekki ekran kartında driver problemi var geri götürcem üreticinin kafasına atıcam..
benim bu üretici firmayı dava edebilceğim bi kurum var mı yaa
140 dolar çöpe gitimesin
Nerden aldıysan oraya götür kardeş onlar ilgilensin...Palit in 2600 serilerinde hata vardı demekki MSI da da bi problem var...
sorun çözüldü!
aldığım yere götürdüm orada hemen bir pc ye taktırdım hemde ati driverı yüklü pc, otomatik olarak tanıdı ve orda yetkili kişiyi çağırıp benim konfigrasyonun nesi var? dedim. MSI Anakart - MSI VGA uymlu olsun diye aldık hata mı ettik dedim.
-Sağlam kartı iade alamayız ve Anakartın biosuna bak falan dediler sonra moralim bozuk eve geldim ATI X1650 PRO takılı iken biosu MSI ın sitesinden güncelledim.
sonra yeni aldığım MSI-NX 8600 GT yi taktım ve hiçbir tanıtma yapmadan otomatik tanıdı ve durum düzeldi.
yani şuan XP HOME da ve VISTA ULTIMATE tede problemsiz çalışıyor.
tek sorun MSI anakrartın biosu nu update etmek gerekiyormuş.
ilgilenen herkese teşekkür ederim
saygılarımla...
- 1
- 2